Mobit overtar 1200 bedriftskunder

IT og telekom-kjeden Mobit overtar cirka 1200 bedriftskunder i SMB-markedet fra børsnoterte Techstep. 

Årsaken er at Techstep skal rendyrke sitt forretningskonsept inn mot de største virksomhetene i landet.Avtalen med Techstep innebærer at SMB-bedriftene får de samme betingelsene hos Mobit.

Hele landet

Avtalen betyr i praksis at virksomheter med færre enn 200 ansatte har fått tilbud om overgang til Mobit, som har rundt 140 forhandlere over hele landet som særlig retter seg inn mot små og mellomstore bedrifter. Det er Mobit-forhandlere i Oslo, Fredrikstad og Sandefjord som skal betjene overgangen av kunder i tråd med avtalen med Techstep.

Fullskala leverandør

De siste årene har samtlige Mobit-forhandlere satset på krysningen og synergiene mellom mobil og IT. Mobit Helsfyr og Holbergsplass er eksempelvis fullskala leverandør av drifts- og kommunikasjonsplattformer. Virksomheten bistår SMB-bedrifter med blant annet Mobilt sentralbord, Office 365, Skype for Business og MDM (Mobile Device Management) i tillegg til det meste innenfor hardware på mobil og IT. Tilsvarende vil også inkludere Mobit-forhandlerne i Fredrikstad og Sandefjord.

Flere tusen abonnementer

Avtalen impliserer at flere titalls tusen mobilabonnementer nå blir kanalisert gjennom disse Mobit-forhandlerne. Samtidig skal Mobit kjøpe tjenester fra softwareselskapet Mytos, som er eid av Techstep. Mytos leverer kostnadskontroll som blant annet splitter regningen på mobilbruk mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Mobit benytter allerede Mytos som software leverandør av denne typer tjenester til bedriftsmarkedet.

Fremtidsrettet

– Vår satsing er konsentrert rundt SMB-markedet. Derfor er dette en god og spennende avtale for Mobit. Vår fremste oppgave er å sørge for at de nye kundene får en god opplevelse med oss som leverandør. Vi har alltid satset på lange og stabile relasjoner, og har fortsatt kunder fra vi startet virksomheten tilbake i 1995, sier administrerende direktør Trond Voll i Mobit.

Silkemyk overgang

Voll sier videre at forhandlerne som omfattes av avtalen har forberedt en en myk overgang for Techstep-kundene.
– Bedriftene dette gjelder vil ikke merke overgangen annet enn nye kontaktpunkter for bestilling og support. Vi startet implementeringen i juni og så langt at prosessen vært silkemyk, sier Voll.

Ta gjerne kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler

keyboard_arrow_up