Mobit satser på Vipers

Mobit inngår samarbeid med verdens beste håndballag, og en fransk landslagsspiller blir Mobit-ambassadør.


Vipers i Kristiansand er verdens beste håndballag, og den kommende sesongen er Mobit stolt samarbeidspartner. Sesongen 2020/2021 kunne laget løfte det gjeveste trofeet i verden – Champions League pokalen.

Egen spiller

Samarbeidet betyr dessuten at den franske stjernespilleren Océane Sercien-Ugolin blir Mobit-ambassadør i denne perioden. 24-åringen, som var med å vinne OL med Frankrike,  overtar plassen i Vipers etter Nora Mørk.

Rolf Martin Nygård i Mobit Sørlandsparken er stolt over å få stjernespilleren Océane Sercien-Ugolin som Mobit-ambassadør

 

– Jeg synes dette er helt fantastisk. Jeg er skikkelig begeistret over at Mobit Norge satser på dette samarbeidet, sier daglig leder Rolf Martin Nygård i Mobit Sørlandsparken.

Nordlendingen med mer enn 40 år i sørlandshovedstaden kan beskrives som en naturalisert Kristiansander – i den forstand at han fremsnakker byen hver gang muligheten byr seg.

Fornuft og følelser

Med avtalen sikrer Vipers seg økonomisk stabilitet ved nettopp få inn samarbeidspartnere som Mobit.

– Avtalen har både fornuft og følelser. Fornuften ligger i at vi får mer butikk ut av nettverket i og rundt Vipers. Følelsene handler om at det er gøy å være så tett på verdens beste håndballag. Dette er internasjonale stjerner på et lag med lokal tilhørighet, sier Nygård.

Océane Sercien-Ugolin blir Mobit-ambassadør – foto: Terje Refnses

 

Avtalen innebærer at Mobit også blir synlig når Vipers spiller sine hjemmekamper i Aquarama, om det er i serie, cup eller Champions League.

Prestere og begeistre

Salgsdirektør George Demir i Mobit er først og fremst opptatt av å finne samarbeidspartnere innenfor kultur og idrett som har evnen til både å prestere og begeistre.

– Da denne muligheten kom, responderte vi umiddelbart og positivt. Dette er noe vi virkelig ønsker å være med på, sier Demir.

Kultur og idrett

Spesielt kjekt er det at Mobit gjennom samarbeidet får sin egen spiller i Océane Sercien-Ugolin som kan knyttes opp mot den kommersielle virksomheten, påpeker Demir, og legger til:
– Samarbeid som dette kan ikke alltid måles i penger. Vi har et generelt ønske om å bidra til kultur og idrett, og det må ikke nødvendigvis være vinneren av Champions League for at vi er med.

Mobit og Vipers har en ambisjon om å videreføre samarbeidet også etter kommende sesong.

Må ha med næringslivet

Salg-og markedssjef Christer Paulsen i Vipers er glad for å få Mobit med på laget.

– Det er helt avgjørende at vi får med oss næringslivet, ellers kunne vi ikke drevet så profesjonelt, sier han. Paulsen sier at tiden der næringslivet ukritisk puttet penger inn i idretten er forbi.
– Vi ønsker å levere tilbake slik at samarbeidspartnerne blir fornøyde. Tilbakemeldingene er veldig bra, men vi er ydmyke og krever mye av oss selv hele tiden, sier Paulsen. Samarbeidspartnerne bidrar samlet med rundt 18 millioner kroner årlig.

Coverfoto: Terje Refnses

 

keyboard_arrow_up