Mobit signerte storavtale

Mobit har med forhandleren Markit Norway i spissen signert en avtale med Tradebroker med en estimert omsetning på 240 millioner kroner samt opsjon verdt 160 millioner kroner. Mobit er en av to leverandører som fikk avtale med Tradebroker.


Avtalen gjelder i tre år med opsjon på ytterligere to år og er estimert til 80 millioner kroner årlig. Tradebroker er en stiftelse som organiserer innkjøp for toneangivende virksomheter i Norge. Markit Norway (Mobit) er av av to leverandører de neste årene.

Faglig sterke

– Vi er naturligvis veldig fornøyd med å være en av to leverandører i denne omfattende avtalen. Vi har et godt konsept med faglig sterke forhandlere over hele landet, sier daglig leder Hans Erik Robbestad i Mobit-forhandleren Markit Norway (tidligere ePartner) i Asker. Han sier videre at det å bli utpekt som en av vinnerne er inspirerende for hele virksomheten.

– Vi innfrir

– Vi opererer i et marked preget av sterk konkurranse. Denne kontrakten er en bekreftelse på at vi innfrir på flere essensielle områder, og vil i fortsettelsen være en referanse når vi deltar i nye anbudskonkurranser, fortsetter Robbestad.
Avtalen innebærer levering av mobiltelefoner, nettbrett og tilleggsutstyr.

fortsetter under bildet

Amedia velger Mobit
Hans Erik Robbestad, daglig leder i Markit Norway har vært med å forhandle frem avtalen til Mobit

Organiserer innkjøp

I forkant av anbudet hadde svært mange bedrifter tilknyttet Tradebroker meldt inn sine ønsker og behov.

– Avtalen er en stor anerkjennelse for Mobit fordi vi er vurdert på vesentlige kriterier som pris, kvalitet og leveringsdyktighet, sier regionsjef Morten  Hess-Pedersen i Mobit.

– Opp til kundene å velge

At det er to leverandører som ble utpekt som vinnere anser både Robbestad og Hess-Pedersen som uproblematisk. Den andre leverandøren er Techstep som nylig overførte rundt 1200 bedriftskunder til Mobit med bakgrunn i ny strategi.

– Vi er to virksomheter som har spisset oss inn mot hvert sitt segment i henholdsvis SMB-markedet og storkunde-segmentet. Det er imidlertid først og fremst opp til kundene å velge leverandør i avtalen vi har med Tradebroker, sier Robbestad. Kollega Hess-Pedersen er klar på hvor styrkene til Mobit ligger.

Lokal tilstedeværelse

– Vi har rundt 140 faghandlere over hele landet, noe som innebærer lokal tilstedeværelse. Det er ingen faghandlere som er lokalisert flere steder og det opplever vi som en fordel når vi har samtaler med nasjonale kjeder, sier han.

Regionsjef Morten Hess-Pedersen i Mobit

 

Bilde til saken, fra venstre:
Terje Fagervik, daglig leder Tradebroker, Knut-Arne Klausen, senior avtaleansvarlig Tradebroker, Endre Klungland, senior avtaleansvarlig Tradebroker, Morten Hess Pedersen, BID Manager Mobit Norge, Hans Erik Robbestad CEO Markit Norway, Stein Frode Bækkelund, Key Account Manager Markit Norway

 

keyboard_arrow_up