Mobit – verdens hardeste liga

Tenk deg en fotballiga der alle lagene kan rykke ned. Slik er Mobit-ligaen. Desimaler kan være avgjørende for å være blant de ti lagene som består av forhandlere. Mobit Sørlandsparken topper ligaen for andre året på rad.


– Det er store prestasjoner som er avlevert når en forhandler ikke bare får fornyet tillit i Mobit-ligaen, men leverer av ypperste kvalitet to år på rad med topplassering, sier salgs -og markedsdirektør Rolf Paulsen. Mobit Tiller & Sorgenfri i Trondheim havnet på bronseplass i 2020, og kjempet seg til  delt førsteplass med kollegane i Sørlandsparken.

Salgs- og markedsdirektør Rolf Paulsen er manager for verdens hardeste liga

 

Av fjorårets ti liga-forhandlere, forsvant sju ut av ligaen da tabellen for 2021 ble presentert i en kundetilfredsundersøkelse, gjennomført av Moment Analyse.

28 kvalifisert til ligaen

For i det hele tatt kvalifisere seg til ligaen må minst 15 kunder av hver Mobit-forhandler svare på spørsmål knyttet til tilfredshet. De 28 beste blir kvalifisert for ligaspill. I denne brutale ligaen deles det ikke bare ut rene poenger, men også desimaler som har betydning for tabellsituasjonen.

Høyt nivå

– Nivået er så høyt hos mange forhandlere at tabellen kan virke urettferdig. Samtidig må det understrekes at tabellen ikke avgjøres av tilfeldigheter som stolpe inn eller stolpe ut, sier Paulsen.
Han påpeker dessuten at plass i ligaen krever utstrakte ferdigheter innenfor flere fagområder.

Må ha flere ferdigheter

– Våre forhandlere er team som jobber sammen og utfyller hverandre, akkurat som et lag på fotballbanen. Er forhandleren veldig sterk på telefoni og mindre sterk på IT vil dette påvirke tabellsituasjonen negativt selv om kundene fremhever begeistring på et tjenesteområde,  sier Paulsen.

Sju forhandlere falt ut av ligaen

Mobit Arendal skal også ha honnør for å henge med i toppen. I fjor endte Mobit Arendal på den sure fjerdeplassen, men forsterket prestasjonene det siste året og havnet på en fin bronseplass. De øvrige sju forhandlerne på tabellen er nykommere, noe som altså betyr at sju forhandlere falt ut av ligaen.

Skal være hard kamp

– Som forvalter av merkevaren Mobit er jeg naturligvis opptatt av at det skal være hard kamp for å bli med i Mobit-ligaen, og jeg er fornøyd med det jeg ser. Det er mange som ønsker å utfordre dem som fikk plass i årets liga, smiler Paulsen.

keyboard_arrow_up