Norges Bilbransjeforbund velger Mobit

I desember signerte Virke avtale med Mobit, og like etter signerte Regnskap Norge fordelsavtale på vegne av sine medlemmer. Nå har Norges Bilbransjeforbund tatt det samme valget.

– Det er utrolig inspirerende at toneangivende medlemsorganisasjoner som Virke, Regnskap Norge og Norges Bilbransjeforbund ønsker Mobit som partner, sier BID Manager Morten Hess Pedersen i Mobit.

– Har god erfaring

Avtalen skal forvaltes av Mobit Elektronikk Systemer i Drammen, som fra før betjener Norges Lastebileierforbund.
– Vi har god erfaring med deler av bilbransjen, sier daglig leder Hege Knutstad Garshoel.

Forlenget arm for Telenor

– Vi har et godt utbygget nettverk med 144 faghandlere over hele landet. Det betyr at vi kan betjene det enkelte medlem lokalt, sier Hess Pedersen.

Nettopp på grunn av det omfattende nettet av forhandlere, skal Mobit i tillegg være en forlenget arm for Telenor til de ulike medlemsbedriftene. Telenor har på samme måte som Mobit eksklusive avtaler med disse organisasjonene. De rabattene Telenor gir på mobilbruk vil medlemmene få gjennom Mobit.

Fra Venstre: Morten Hess Pedersen (Mobit), Erik Ramelow Lillejord (Norges Bilbransjeforbund) og Hege Knutstad Garshoel (Mobit Elektronikk Systemer)

Landsdekkende

Norges Bilbransjeforbund (NBF) er en landsdekkende interesseorganisasjon for nybilforhandlere og verksteder, og er tilsluttet NHO som bransje- og arbeidsgiverorganisasjon. NBF organiserer aktører både innenfor lette og tunge kjøretøy.

Tele og data er sentralt

– Blant medlemmene finnes merkeforhandlere, mekaniske verksteder, skade- og lakkverksteder, bilglassverksteder, dekkverksteder og bilbergere. Felles for samtlige er at tele og data er senrale deler av virksomheten, sier direktør for økonomi og forretningsstøtte Erik Ramelow Lillejord.

NBF er representert over hele landet gjennom 21 lokalforeninger.

Se listen over Mobit-forhandlere

keyboard_arrow_up