Nye Managere i Mobit

Kha Nguyen (30) blir ny Apple Business Manager etter Mariel Solsvik Eiking (26) som går inn i stillingen som Marketing & Brand Manager i Mobit. 


Mariel har arbeidet som Apple Business Manager i snart tre år, og forhandlerne har i disse årene også hatt glede av hennes kunnskap innenfor markedsføring.

Merkevarebygging

Nå skal Mariel rendyrke merkevarebygging, sponsing og markedsføring i fortsettelsen mens Kha Nguyen blir ny Apple Business Manager. 30-åringen har god erfaring med Apple etter å ha jobbet som avdelingsleder på data for Elkjøp (Lefdal). Nguyen kommer nå fra stilling som selger hos Kverneland Bil.

Kha Nguyen har startet i jobben som Apple Business Manager

Dele kunnskap

Som Apple Business Manager får han mulighet til å dykke ned i hvert enkelt produkt. Denne kunnskapen skal han dele med forhandlerne over hele landet slik at forhandlerne blir enda tryggere på Apple produkter.

– Forhandlerne tilbyr et utvalg av varierte produkter og Apple er i konkurranse med andre leverandører. Jeg har en ambisjon om at Apple skal være det kundene foretrekker. Da er det viktig at forhandlerne har god innsikt produkter og funksjoner, sier Kha.

Drømmejobb

Han startet 2. januar i sin nye jobb, og gleder seg til fortsettelsen.
– Dette er en drømmejobb, sier han.

Mariel Solsvik Eiking blir Marketing & Brand Manager i Mobit

 

Mariel er også veldig fornøyd med sin nye stilling. Den innebærer mer ansvar og også enda flere oppgaver. Hun har allerede fått prøve seg i rollen en periode, og har hatt ansvar for både nasjonale og internasjonale sponsorater i regi av Mobit.

 

keyboard_arrow_up