Skal betjene A-larm i hele landet

A-larm hjelper rusavhengige og deres pårørende. Nå har den landsdekkende organisasjonen besluttet at Mobit får oppgaven med å drifte tjenester og leveranser knyttet til mobil og IT.


A-larm retter seg ikke utelukkende til rusavhengige. Organisasjonen har et eget konsept som også involverer pårørende. Organisasjonen har hovedkontor i Kristiansand med avdelingskontorer i de største byene.

God oppfølging

– Vår opplevelse med Mobit Sørlandsparken er veldig god med kvalitet i  oppfølging som gir rask bistand når det er behov, sier IT- og webkoordinator Line Karlotte Staff-Poulsen i A-larm.
– Samarbeid med Mobit står absolutt til forventningene, føyer hun til.

Line Karlotte Staff-Poulsen, IT- og webkoordinator i A-larm.

Utvides til hele landet

Fra før betjener Mobit Sørlandsparken hovedkontoret til A-larm og avtalen utvides nå til hele landet. A-larm har rundt 150 medarbeidere.

– Vi skal levere mobiltjenester gjennom vår samarbeidspartner Nortel. I tillegg har vi ansvar for lisenser knyttet til Office 365, backup-løsninger og sikkerhet, sier bedriftsrådgiver Tom Erik Røysland i Mobit Sørlandsparken. Den lokale Mobit-forhandleren leverer dessuten PCér og annet tilbehør til medarbeiderne i A-larm.

Software og hardware

– Vi har alt av leveranser innenfor hardware og software. I tillegg leverer vi moderne møteromsløsninger, sier Røysland.
Bedriftsrådgiveren påpeker at A-larm gjennom å bruke én leverandør får strømlinjeformet infrastrukturen som omfatter tjenester og produkter innenfor mobil og IT.

Tom Erik Røysland, bedriftsrådgiver Mobit

Rimeligere mobilabonnementer

– Det blir mer effektivt når medarbeidere i en bedrift eller organisasjon som er spredt på flere lokasjoner har de samme løsningene, sier han. Gjennom mobiloperatøren Nortel får A-larm tilgang til rimelige abonnementer.

– Vår rolle er å ha et overordnet ansvar og å gi anbefalinger, og da landet vi på Nortel som er en mobiloperatør som satser på lavpris i bedriftsmarkedet, avslutter Røysland.

 

keyboard_arrow_up