Slik blir Apple enda gøyere

Har du iPhone, iPad og Mac er det bare å glede seg over mulighetene som binder sammen Apple-produktene dine. Og husk at tjenestene i Microsoft 365 er kompatible med Apple-enhetene.


– Når du først har flere enheter fra Apple, er det viktig å bruke de fantastiske mulighetene for samspill som bare venter på å bli benyttet.

Elegant samspill

Det sier Mariel Solsvik, Brand Manager med ansvar for Apple i Mobit-kjeden.

Det elegante samspillet mellom Apple-enhetene krever at du som bruker aktiverer tjenesten Handoff i menyen. Når Handoff er aktivert på de enhetene som skal snakke sammen, kan du arbeide på f.eks iPhonen og bytte over til iPaden eller Macen og bare fortsette.

– Apple-enhetene synkroniseres slik at de kan overta for hverandre, forklarer Solsvik. Hun føyer til at alt som finnes i Microsoft 365 fungerer optimalt på de forskjellige Apple-enhetene.

Meldinger og anrop

I den sømløse løsningen kan du som bruker kopiere innhold som tekst, bilder og videoer på én Apple-enhet, og lime innholdet inn på en annen Apple-enhet. I tillegg kan du

ekspedere SMS og MMS fra iPhone på Mac, iPad og også Apple Watch. Det samme er tilfellet om du skal ringe eller besvare anrop: Velg Mac, iPad eller Apple Watch såfremt enhetene er koblet til det samme nettverket som iPhonen din.

Effektivt, og morsomt

– Som en betydelig Apple-forhandler er vi opptatt av at brukerne skal kjenne til de ulike funksjonene i Apple-universet. Dette er ikke bare effektive verktøyer, men også morsomme tjenester som øker opplevelsen av produktene, sier hun.

Fra kamera til desktop

Solsvik bruker iPad som en ekstra skjerm som utvider eller speiler skrivebordet på Mac.
– Denne speilingen gir meg enda mer komfort i jobben, sier hun.
En annen morsom (og effektiv) funksjon er kombinasjonen kamera og Mac. Straks du har fotografert med iPhonen kan bildet lagres på din Mac.
– Jeg ser bildet i større format på Macen, og eventuell redigering blir mye enklere, sier Solsvik.

Apple har utarbeidet korte og gode forklaringer på enda flere funksjoner du som bruker kan benytte deg av: https://support.apple.com/no-no/HT204681

Apple Autorisert forhandler
Ingen treff.
keyboard_arrow_up