Forhandleren fikk større avtale med Coop

I snart 15 år har Mobit Sørlandsparken levert mobiltelefoner til Coop Sør-Vest. 


Rolf Martin Nygård og Mobit Sørlandsparken leverte i mange år mobiltelefoner til Coop i fylkene Vest-Agder og Aust-Agder. Når disse avdelingene ble fusjonert inn i Rogaland til Coop Sør-Vest fikk Mobit-forhandleren tilbud om å levere enda mer.

Ryddighet og ærlighet

– Vi er ekstremt opptatt av ryddighet og ærlighet i alt vi gjør, og det er nok grunnen til at vi ble valgt med videre etter sammenslåingen. Vi har i tillegg en filosofi om å være tilgjengelige for kundene 24/7, og det inkluderer også de rødeste helligdagene, sier Nygård.

Rolf Martin Nygård, sjef for Mobit Sørlandsparken

Leverer rundt 500 mobiler årlig

Nygård sier videre at det årlig leveres rundt 500 mobiltelefoner til medarbeidere i Coop Sør-Vest. Det må også nevnes at Mobit Sørlandsparken hvert år troner i toppen når Mobit-kjeden spør bedrifter om hvor tilfredse de er med den lokale leverandøren.

Fokus: Beholde kundene

– Vi har betjent Coop siden 2008, og der mange andre leverandører er mest opptatt av å hente inn nye kunder, fokuserer vi heller på hvordan vi kan beholde kundene vi allerede har, sier Nygård, og føyer til:
– Det handler om tillit, levere det som er avtalt til avtalt pris og til avtalt tid. Og det må være orden og ryddighet i alle systemer.

– Mobit Sørlandsparken er tilgjengelige og gir oss god støtte i ulike situasjoner og dette er merkbart for oss som kunde, sier Tom Eddy Drolsum i Coop Sørvest, som er IT-sjef og ansvarlig for Innkjøp i Coop Sør-Vest.

Tom Eddy Drolsum, Coop Sør-Vest

 

 

t

keyboard_arrow_up