Slik skal bedrifter få mobilkontroll

Mobit lanserer nå tjenesten mPort, en tjeneste som sikrer bedrifter ned til 10 medarbeidere kontroll og oversikt på kjøp av mobiler, nettbrett og desktop.


Med mPort integrert i Mobit-plattformen utgjør tjenesten et nødvendig verktøy for å sikre konstnadskontroll.

Integrert tjeneste

Produktdirektør Harald Bøyum forteller at mPort også tar hensyn til mindre bedrifter. Det er Telenor som har utviklet mPort, mens Mobit har integrert tjenesten i sine systemer slik at kundene nå får både nytte og glede av den.

(fortsetter under bildet)

Produktdirektør Harald Bøyum forsikrer at mPort gir kontroll og besparelser

 

– Det finnes i dag tilsvarende tjenester. Fordelen med mPort er at den håndterer både større og mindre virksomheter. Blant mindre bedrifter er det lite utvalg når det kommer til denne type tjenester, sier Bøyum.

Splitter regningen

Når en bedrift tar i bruk mPort kan den ansatte handle f.eks. mobil, pc og tilbehør, etter bedriftens regelverk,  direkte i en personlig nettbutikk. Denne løsningen har allerede forhåndkalkulert delingsforholdet mellom medarbeideren og bedriften. Når en ansatt kjøper ny pc eller mobiltelefon, bruker medarbeideren sitt eget kredittkort, eller Vipps,  for å betale sin andel, mens bedriften får en faktura på sin del.
I mPort får dessuten brukeren, og bedriften, melding om når f.eks en mobiltelefon kan erstattes med en ny.

Kostnadsbesparende

I mPort er det svært enkelt for den ansatte å handle utover det arbeidsgiver dekker.

– Vår erfaring er at mange mindre bedrifter opplever at kontrollrutiner er kostnadskrevende og dermed fortsetter manuelt. Med innføring og integrasjon av mPort blir dette en kontrollrutine som er kostnadsbesparende og til enhver tid gir et sanntidsbilde, sier Bøyum, og legger til:

– Vi tilpasser innholdet for hver kunde som fritt kan velge utvalget i mPort.  Det viktigste ar at vi nå har en plattform som er til god hjelp for virksomheter i SMB-markedet.

Er du nysgjerrig på hvordan mPort kan være til hjelp kan du kontakte din lokale Mobit-forhandler

keyboard_arrow_up