Spesialist på møterom til Mobit

Kontorteknologi AS (KontorTek) blir nå en del av Mobit Asker og Bærum og Mobit Furuset og Romerike. KontorTek er spesialist på møteromsløsninger.


– KontorTek blir en integrert del av Mobit, og tilfører våre avdelinger enda mer kompetanse, sier daglig leder Rune Bjåland i Mobit Asker og Bærum.

Rune Bjåland i Mobit sammen med Jan Slåtto-Jensen i KontorTek

Science Fiction

Medarbeiderne i KontorTek har mer enn 20 års erfaring innen bl.a. møteromsløsninger, fra det helt enkle til løsninger som minner om Science Fiction. Daglig leder og løsningsarkitekt i Kontortek, Jan Slåtto-Jensen, sier det ganske enkelt slik:

– Ved å kombinere god gammeldags kundeservice, profesjonelle befaringer, raske leveranser og tett oppfølging blir vi ofte en uvurderlig ressurs for kundene, sier han. Denne filosofien preger også Mobit med sin lokale tilstedeværelse.

Brukervennlige løsninger

– Vi tenker annerledes enn mange av våre konkurrenter og har fokusert på brukervennlige løsninger. Når vi er en del av Mobit blir det også kompetanseoverføring begge veier. Moderne møterom inneholder smart og effektiviserende teknologi,  fortsetter Jan Slåtto-Jensen.

KontorTek har de siste årene sikret seg mange kunder i SMB-markedet, samt noen av landets største konsern og fond som sine fornøyde kunder.

Markedsleder

– Vi verdsetter den kompetansen og erfaringen KontorTek har bygget opp, og gleder oss til å ha dem med videre i ekspansjonen, sier Rune Bjåland, og fortsetter:
– Vi er sikre på at denne integrasjonen vil bidra til å styrke vår posisjon som en ledende aktør innen IT, telefoni- og møteromsløsninger i vårt område.

Jan Slåtto-Jensen i KontorTek er helt klar på fremtiden:
– Vi skal være markedslederen sammen med Mobit. Det blir fantastisk å få jobbe med så mange dyktige og høyt kompetente mennesker, sier løsningsarkitekten.

 

keyboard_arrow_up