Ståleventyret startet med mobil og laptop fra Mobit

Den lokale Mobit-forhandleren har bidratt til å modernisere stålbedriften i Sandnes med reklameskjermer, mobil sentralbordløsning, radiosamband og portert rundt 40 ansatte over til Telenor som operatør. 

Det startet med at daglig leder Einar Mortensen trengte mobiltelefon og laptop i forbindelse med etableringen av Kamstål AS i Sandnes, som formelt ble stiftet i 2016. Selskapet har dessuten etablert datterselskap i Kristiansand, og snart er også etableringen i Oslo på plass.

Einar Mortensen, daglig leder i Kamstål AS

Stål og armering

Kamstål er en fullskalaprodusent av armeringsløsninger og ulike stålprodukter. På få år har virksomheten vokst til å bli en betydningsfull aktør også innen prefabrikkert armering.

– Den servicen vi får fra Mobit Åsen har vært så god at vi aldri har hatt noen grunn for å se etter andre leverandører, sier Mortensen.

Radiokommunikasjon

Mobit Åsen leverer mobiltelefoner, mobilt bedriftsnett, radiokommunikasjon og reklame- og informasjonsskjermer. Skjermene er plassert i ulike deler av virksomheten som strekker seg over mange kvadratmeter. Radiokommunikasjonen er en såkalt wave-løsning som støttes av 4G.

Forenklet hverdagen

– Radiokommunikasjonen har forenklet hverdagen for oss. Det er god lyd i apparatene, de tåler  ganske mye og utgjør en funksjon som folk ofte ikke tenker på, sier Mortensen. Også det mobile sentralbordet har bidratt til forenkling ved at flere kan respondere på henvendelser til fabrikken.

Fenomenal utvikling

Bedriftsrådgiver Bjørn Endresen i Mobit Åsen  har fulgt utviklingen til Kamstål siden Mortensen trengte én mobiltelefon og én laptop.

(fortsetter under bildet)

Bedriftsrådgiver Bjørn Endresen i Mobit

 

– Utviklingen har vært fenomenal. Vi er stolte av å få levere løsninger til Kamstål, og har alltid en ambisjon om å strekke oss langt både på kvalitet, pris og service, sier Endresen, og tilføyer:
– Vår oppgave er å være en guide for lokale virksomheter over tid, som med Kamstål.

 

keyboard_arrow_up