Stor ytelse for bedrifter.

MacBook Air og MacBook Pro byr på kraftig ytelse, innebygde sikkerhetsfunksjoner og verdens mest avanserte operativsystem, som hjelper deg å få jobben gjort på et blunk.


MacBook Air og MacBook Pro er utviklet for alle måter å jobbe på, med de nyeste prosessorene, praktfulle Retina-skjermer og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Bli mer produktiv med inkluderte apper som er like kraftige som de er intuitive. Bruk bedriftsløsninger du er kjent med, som Microsoft 365 og G Suite. Og med macOS, får du smart programvare som er enkel å bruke og designet for alt små bedrifter trenger å få gjort.

Knøttliten chip. Gigantisk fremskritt for bedrifter.

Få et enormt løft i ytelse, med den nye M1-chipen fra Apple – nå tilgjengelig på MacBook Air, 13- tommers MacBook Pro og Mac mini. Utviklet av Apple og utstyrt med ufattelige 16 milliarder transistorer. M1‑chipen har integrert prosessor, grafikkprosessor, Neural Engine, I/O og mye mer på én bitte liten chip. Utrolig ytelse,

spesialutviklede teknologier og banebrytende strømeffektivitet. Velkommen til fremtiden for Mac.

«Nyeste MacBook Pro er en ren maktdemonstrasjon» – Tek.no, 08.04.21 (Les anmeldelse her).

«Nye MacBook Air er årets viktigste og beste bærbare. Alt takket være M1-brikken og nye MacOS.» – Tek.no, 03.12.20 (Les anmeldelsen her).

Ingen treff.
keyboard_arrow_up