Tar Mobit til Hønefoss

Fredrik Bakke (31) og Sindre Juul Hamberg (30) blir Mobit-forhandler på Hønefoss. 


– Vi er allerede godt i gang, sier de to som har vært kolleger i en årrekke i selskapet Global Connect. Gjennom Bakke og Juul Hamberg og deres felles selskap CollabIT får Mobit en forhandler som dekker Ringerike-regionen.

The next generation

– I Fredrik og Sindre har vi the next generation. Begge har god forretningsforståelse, er kunnskapsrike, har struktur på salg og erfaring fra bransjen. Dette er ressurser innenfor alt som er digitalt, sier regiondirektør Lodve Sollid i Mobit.

Fredrik Bakke og Sindre Juul Hamberg (t.h) satser på Ringerike

 

Tanken er å bygge Mobit på Ringerike med tyngdepunktet i Hønefoss. Ambisjonen er dessuten å utvikle virksomheten både med flere kunder og medarbeidere.

God støtte

– Vi får god støtte fra Mobit sentralt  til å bygge virksomheten og det er helt klart at Mobit som merkevare bidrar til at vi kommer raskere i dialog med bedriftsmarkedet, sier Fredrik Bakke som er daglig leder.

Han og Juul Hamberg etablerte CollabIT da pandemien slo inn med enda en bølge i august i fjor.

Startet i pandemibølge

– Kanskje ikke det mest optimale tidspunktet å etablere en bedrift på, men vi ser oss ikke tilbake. Vi har tro på Mobit-konseptet og ser bare fremover. Vi har  mye å gjøre, noe som i seg selv er inspirerende, sier Juul Hamberg.

Begge er samstemt i at Mobit skal være et kompetansehus på Ringerike innenfor det digitale landskapet.

 

 

Mobit Hønefoss
466 35 194
keyboard_arrow_up