To Mobit-forhandlere i Oslo slår seg sammen

Forhandlerne Mobit Helsfyr og Mobit Holbergsplass i Oslo går sammen. 


Den fusjonerte virksomheten er nå lokalisert på Helsfyr. I tillegg er det åpnet egen Mobit-virksomhet i Fredrikstad.

Samler IT og Telekom

Daglig leder Robert Bay i Mobit Helsfyr & Holbergsplass får dermed samlet kompetansen av IT og Telekom. Den fusjonerte selskapet skal, sammen med avdelingen i Fredrikstad, håndtere en portefølje på rundt 800 SMB-kunder som er overtatt fra børsnoterte Techstep. Årsaken er at sistnevnte skal fokusere på storkunder.

Blant landets sterkeste miljøer

– Sammenslåingen innebærer at vi blir blant landets sterkeste forhandlere på synergiene mellom IT og Mobil. Stadig flere bedrifter ser disse fagene i sammenheng. Det er også en sterk motivasjon for at vi forener kompetansen i ett selskap, sier Bay.

Porteføljen fra Techstep er også grunnen til at Mobit Fredrikstad etableres. Flere hundre kunder er nemlig lokalisert i Østfold.

Utgjør en forskjell i markedet

– Vi får nå et kompetansemiljø på Helsfyr som står veldig sterkt og i tillegg er fremtidsrettet. Kundene vil oppleve endringene i form av at IT og telekom henger sammen på en konsistent måte. Mobit Helsfyr og Mobit Holbergsplass trengte hverandre for å utgjøre en forskjell i markedet. Motoren er ikke bare blitt kraftigere, men også mer dynamisk, fortsetter Bay.

Selskapet forventer en omsetningpå cirka 80 millioner kroner.

Her kan kontakte Mobit Helsfyr & Holbergsplass 

 

keyboard_arrow_up