Gjør hjemmekontoret komplett

Gjør hjemmekontoret komplett

Når du skal jobbe hjemmefra er det viktig at alt fungerer optimalt. Du trenger en god skjerm, tastatur, mus og webkamera. Ikke minst er et godt headset en god investering, så slipper du å forstyrre – og bli forstyrret. Vi skal jo fortsatt snakke med hverandre – og se hverandre! Hvis du ikke har en god løsning for videomøter og fjernsamarbeid anbefaler vi Teams, et glimrende møte- og samhandlingssystem i Microsoft Office 365.

I listen kan du markere det du har behov for, så får du et godt tilbud fra oss. Vi tilbyr også fri levering rett hjem!

Jeg ønsker uforpliktende
tilbud på:

Noen av våre anbefalinger *

Lenovo ThinkBook

Dette er bærbare jobb-PC-er med stil. Her har du muligheten for å holde det kjørende uten pauser, og sikkerhetssystemet kjører bak kulissene. Maskinen er designet for høye bedriftskrav, pakket i et moderne design.

Produktnavn: Lenovo ThinkBook 14″

Lenovo T490

Med en vekt fra bare 1,46 kg er ThinkPad T490 lett å ta med seg. Den smale rammen gjør skjermflaten større enn på tidligere modeller, og du kan velge mellom en rekke skjermalternativer, fra berøringsskjerm til innebygd PrivacyGuard til Dolby Vision®. Lang batteritid og robust sikkerhet gjør denne bærbare PC-en perfekt for profesjonelle brukere.

Produktnavn: Lenovo T490

Lenovo 27″ skjerm med docking

Skjermen er kanskje den viktigste komponenten i hjemmekontoret. Høy oppløsning og lysstyrke sammen med en stor flate gjør at man kan jobbe effektivt i lengre økter. Tilkoblingen kan gjøres via USB-C, og med den innebygde HUBen kan flere USB-enheter tilkobles, slik at man får et delikat «clean desk»-miljø. Én kabel tilkobles PCen som gir ekstra skjerm og samtidig lader maskinen.

Produktnavn: Lenovo P27h

Logitech webkamera

Webkameraet er viktig. Spesielt i et oppsett med ekstra skjerm. Sett kameraet på toppen av den store skjermen, slik at du får øyekontakt med den du snakker med.

Produkteksempel: Logitech HD Webcam C930e

Logitech trådløs mus

Når det kommer til valg av mus, kan det være lurt å velge en trådløs mus som kan dele samme USB-mottaker med flere enheter. Logitech har en slik mottaker som de kaller «Unifying Reciever».

Produkteksempel: Logitech MX Anywhere 2S Mus Sort

Logitech trådløst headset

Et Bluetooth-headset som veksler sømløst mellom tilkoblet PC og Mobil. God lyd for musikk og tale som i tillegg demper aktivt bakgrunnsstøy. Kan tilkobles med «Unifying Reciever» Passer utmerket for hjemmekontoret!

Produkteksempel: Logitech Zone Trådløst Headset

Logitech trådløst tastatur

Vink farvel til batteribytting. Solenergi holder tastaturet oppladet og klart til bruk, selv om det er plassert innenfor hjemmets fire vegger. Tastaturet har gode, behagelige taster og kobles til medfølgende «Unifying Reciever». Tastaturet er også perfekt sammen med Contour Designs ergonomiske «Roller Mouse».

Produktnavn: Logitech Wireless Keyboard K750

RollerMouse ergonomisk mus

Det er viktig å tenke ergonomi også på hjemmekontor. Kanskje spesielt i disse dager, da man trolig tilbringer flere timer en vanlig på et hjemmeoppsett. Unngå musearm og stiv nakke selv om du jobber hjemmefra.

Vi har nå gode priser på alle varianter av RollerMouse. Se mer om fordelene og utvalget her.

Produktnavn: Contour RollerMouse Red

Microsoft Office 365 med Teams for videokonferanser

Office 365 gir deg mulighet til å samarbeide simultant med kolleger i dokumeneter og regneark, samt mulighet til å dele skjerm og fjernstyre kollegaens maskin om du trenger å gi en hjelpende hånd.

I O365 får du også med Teams, som er det nærmeste du kommer å være i samme rom som de du har møte med – enten det er én person eller større grupper.

Logitech

*  Produktene er eksempler på utvalget innen hver kategori. Hva vi kan tilby vil blant annet avhenge av leveringssituasjonen, men vi har mange ulike leverandører og varianter å velge mellom

keyboard_arrow_up