linn-kristin-riegelhuth

Verdens beste håndballspiller til Mobit

Hun har blitt kåret til verdens beste håndballspiller. Nå skal hun utfordre og inspirere nøkkelspillere i tele og IT-kjeden Mobit.


Linn-Kristin Riegelhuth Koren, som nå driver Linkaway, blir dermed rådgiver for landets største fagkjede med 144 forhandlere over hele landet. Hun har erfaring fra OL, VM og Champions League.

Sammenhengende suksess

Regionsjef Morten Hess Pedersen gleder seg til den tidligere Larvik-profilen tar fatt på oppgaven. Hun har akkurat avsluttet sin karriere i Larvik Håndball, som har vært en sammenhengende suksess.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren FOTO: Svein André Svendsen

Fascinerende

– Det er fascinerende hvor målrettet og strukturert toppidrettsutøvere jobber for å fylle medaljeskapet. De søker hele tiden å bli litt bedre i alt de gjør, pirker på deltajer  og bruker tiden på det som er viktig for å bli enda bedre og dermed oppnå enda bedre resultater, sier Hess Pedersen, og fortsetter:
– Dette tankesettet kan overføres til arbeidslivet. Jeg tror at alle våre selgere har mye mer inne hvis de klarer å jobbe dedikert med å bli litt bedre i alt de gjør.

Idrett og næringsliv

Linn-Kristin er ikke i tvil om at idretten også kan spille en rolle i næringslivet.
– Det er klare likheter mellom toppidrett og næringsliv. Bedrifter som ønsker å være ledende innenfor en bransje må kontinuerlig være i utvikling. Om de ikke klarer det vil nye aktører utfordre dem. Det skjer store omveltninger, ikke minst digitalt, og uten evne til innovasjon kan man raskt bli til en parantes i sin egen bransje, sier hun.

Bør f.eks selgere se på seg selv om eliteutøvere?
– Ideelt sett skulle alle ansatte sett på seg selv som toppidrettsutøvere. Arbeidsplassen er den enkelte medarbeiders prestasjonsarena. Når de presterer sammen med andre bygges det samhold og eierskap til målene,  og endringsglede for å utnytte mulighetene i et spennende fremtidsbilde. Gjennom min involvering håper jeg at dette kan bidra til ytterligere inspirasjon til enda mer prestasjon både på kort og lang sikt, svarer hun.

Vil være i toppen

Tele og IT-bransjen er en knallhard liga. Det må presteres hver eneste dag.
– I denne ligaen er det sterke nasjonale og internasjonale lag som kjemper om de samme kontraktene. Vi vinner mange kamper, men det er mulig å vinne enda flere. Vi har ambisjoner om å være helt i toppen av tabellen. Da må vi søke inspirasjon og erfaring hos utøvere som utgjør en forskjell, sier Hess Pedersen.

Her finner du din nærmeste Mobit

 

keyboard_arrow_up