– Vil bygge tyngdepunkt for Mobil og IT i Midt-Norge

To Mobit-forhandlere i Trondheim slår seg sammen og satser på å gjøre Mobit Tiller & Sorgenfri til et tyngdepunkt innenfor Mobil og IT i Midt-Norge.


– Lokal tilstedeværelse er viktig. Derfor etablerer vi et flott showroom på Tiller. Showroomet ligger sentralt i en stor næringsklynge som gir en attraktiv beliggenhet, sier daglig leder Frank Andersen.

Krypterte nettverk

Den fusjonerte virksomheten regner med å omsette for rundt 40 millioner i inneværende år. Andersen er spesielt glad for at IT-kompetansen har fått et vesentlig oppsving ettersom Mobil og IT stadig har mer sammenfallende utfordringer. Den fusjonerte virksomheten har dessuten konsesjon til å operere innenfor kryptert kommunikasjon som er i bruk på flyplasser, vekterbransjen, nødetater og i økende grad hos både entreprenører og oppdrettere. En firedel av omsetningen er knyttet til krypterte nettverk.

Investerer i møterom

Siden Norge ble nedstengt 12. mars har Andersen merket spesielt to tendenser. I første fase av nedstengningen  økte etterspørselen etter optimaliserte løsninger til hjemmekontor. Nå merker bedriften at etterspørselen er mer konsentrert om oppgradering av møterom med lyd og bilde for å øke kvaliteten på videooverføringer.

– Terskelen for å investere i møteromsfasiliteter er blitt lavere etter korona-pandemien. I tillegg er dette en investering som kan tas i bruk umiddelbart gjennom videokonferanser. Akkurat nå er videomøter blitt normalen og de fleste forutsetter at denne trenden vil være merkbar også etter at samfunnet blir mer normalisert, sier Andersen.

I første del av juli skal showrommet på Tiller stå ferdig. Andersen er ikke i tvil om at kundene setter pris på en spesialisert arena tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Dele kunnskap

– Kundene får en mulighet til å betrakte de ulike løsningene innen mobil, IT og krypterte nettverk, og hvordan ulike løsninger samhandler. Dette skal være en arena der kundene i ro og mak skal få kunnskap og rådgivning og faktisk se hvordan ting henger sammen, fortsetter Andersen. Han og kollegene har en ambisjon om å bli et tyngdepunkt for små og mellomstore bedrifter i Midt-Norge.

En posisjon som forplikter

– Vi skal være flinke til å dele kunnskap med omverdenen. Innfrir vi den målsettingen blir vi også et tyngdepunkt i denne regionen. Det er en posisjon som forplikter, avslutter Andersen.

Her treffer du Mobit Tiller & Sorgenfri:
Telefon:  73949700
Epost: tiller@mobit.no
Adresse: Kvenildmyra 2, 7093 Tiller

keyboard_arrow_up