VVS Eksperten inngår avtale med Mobit

VVS Eksperten i Norge inngår samarbeidsavtale med mobil og IT-kjeden Mobit. Den landsdekkende VVS-kjeden består av 353 bedrifter og cirka 1800 medarbeidere.


Samarbeidet innebærer at medlemsbedriftene i den kjente VVS-kjeden får rabatterte priser på utstyr, samt på tjenester innenfor drift og support. Mobit har det siste året sikret seg flere tilsvarende avtaler med organisasjoner som Virke, Regnskap Norge, Maskinentreprenørene og Norges Bilbransjeforbund.

Døråpner

Regionsjef og Bid Manager Morten Hess-Pedersen i Mobit Norge er imildertid rask til å peke på kollega Roger Nergaard i Mobit Tiller (Trondheim) som den perfekte døråpneren til samarbeidsavtalen.

– VVS Eksperten har en langt og  tillitsfull relasjon til Roger gjennom en årrekke. Basert på den rådgivningen og tjenester som er levert, fikk vi mulighet til å betjene flere av virksomhetene hos VVS Eksperten, sier Hess-Pedersen.

Lokale forhandlere

Avtalen er formelt mellom Mobit Norge og Mobit Tiller, men implisitt ligger det at andre forhandlere i landet kan betjene lokale utgaver av VVS Eksperten.
– Det er jo nettopp dette som er styrken med konseptet, at våre rundt 140 faghandlere er lokale, sier Hess-Pedersen.

Eksklusiv rett

Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten, forteller at virksomheten har vært særdeles fornøyd med kundebehandlingen fra Mobit Tiller. Det er også grunnen til at Mobit gis en eksklusiv rett til å henvende seg til de øvrige medlemmene av VVS-kjeden.

Foretrukket

– Vi vil informere medlemmene om at Mobit er en fortrukket samarbeidspartner og om fordelene samarbeidet vil gi den enkelte virksomhet i kjeden. Fordelene som oppnås gjennom avtalen og erfaringen vi har fra før gjør at vi anbefaler denne avtalen,  sier Johnsen.

Her finner du din nærmeste Mobit-forhandler

 

 

keyboard_arrow_up