Rolf Martin Nygård

Han har ni tønner godsaker til lagring i Scotland, en stor samling i kjelleren til den populæren Bakgården Restaurant og holder foredrag om Whisky for blant andre bartendere og elsker å brodere.

Rolf-Martin Nygård har mange «skjulte» ferdigheter som han bruker mye tid og lidenskap på. Kanskje Rolf-Martin hade passet best på en scene og rett og slett bare fortalt om seg selv. Den brede nordlands-aksenten må kunne sies å være et pluss.
– Jeg har flyttet til Sørlandet ved to anledninger, og på et tidspunkt det i hybelannonser stod at røykere og nordlendinger ikke trengte å søke, humrer 57-åringen.

– Heldigvis har toleransegrensen vist en fin stigning de siste 50 årene, og jeg har virkelig hatt en godt liv i Kristiansand, føyer han til. I Sørlandshovedstaden fant han sin store kjærlighet som resulterte i tre barn, samt hund og katt. Han kan snakke på innpust og utpust om Whisky, og like varmt om korssting og diamantsting.

På Facebook har 57-åringen cirka 8700 følgere under navnet geriljabrodering. Noen av verkene er blitt utstilt på to betalebare museer i utlandet.

Rolf-Martin er dessuten en ildsjel i Eikerapen Alpinsenter. Og kanskje er det nettopp historiefortellingene som har sendt Mobit Sørlandsparken til topps på den nasjonale kundescoren de to siste årene…

keyboard_arrow_up