Tom Erik Røysland

Han er en stor supporter av Liverpool og har derfor hatt mye å glede seg over de siste årene. Tom Erik Røysland trives likevel best når han kan være ute hos kundene. Pandemi-perioden gjorde at han ofte ble henvist til hjemmekontor og det er nær krise for en som elsker å sosialisere med andre mennesker.

Tom Erik har vært bedriftsrådgiver siden 2004 og er fortsatt full av pågangsmot. Fotball har på mange måter vært definerende i livet. Tom Erik, som er fra Vennesla, spilte i Vindbjart fra han var seks år gammel og pensjonerte seg i en alder av 22 år. Som aktiv spiller begynte han på midtbanen, men kanskje treneren etterhvert oppdaget en viss råhet i taklingene og derfor plasserte den ivrige spilleren i den utsatte midtstopperrollen.

Tom Erik har vært trener for aldersbestemte lag i Vindbjart. Tobarnsfaren, som i tillegg har to bonusbarn, liker å holde seg i form og da er løping det som er mest motiverende. For noen år siden deltok han et gateløp og passerte fem kilometer på cirka 25 minutter, noe som tidsmessig defineres som sterk mosjonist.

keyboard_arrow_up