Trond Kvale

Han passer på at alle – kunder og medarbeidere – har det godt. Trond Kvale har vært i Mobit Sørlandsparken siden 2003 og vært med på en fantastisk reise. Han omfavner rollen som potet og har dessuten en lidenskapelig hobby som bare de færreste kjenner til; bygge el-gitarer.

– Jeg selger ikke gitarene jeg bygger. Jeg henger gitarene på veggen, humrer han. Og selv hevder 1975-modellen at han er langt bedre på gitarbygging enn på gitarspilling. Han innså tidlig at han ikke var noe potensiale for fotballklubben Start. Han liker også å bruke tid på hytta som bare ligger ti minutters kjøring fra boligen.

Trond kaller seg dessuten Influencer på Facebook, men mest som et pek til alle som plutselig omtaler seg som influenser. Men han influerer kanskje mer enn han tror. Han er opptatt av at det ikke har vært en god dag uten at man har ledd godt minst en gang, og dette forsøker han gjerne å oppnå med teorien om at hvis en vits bare er dårlig nok, så blir den bra igjen. Ref. bildet av «Mannen med ljåen» ved siden av.

keyboard_arrow_up