CloudCast

Digitale plakater for skjerm i butikk

Søk i varekatalogen din eller scan vare-strekkode, og lag innhold til din butikkskjerm på under ett minutt

Skjermplakater med varer rett fra varekatalog

CloudCast integrerer fint med alle typer varekatalog (ERP / PIM / E-handelseplattform) og er tilrettelagt for skreddersøms-koder etter kundens behov og ønsker.

Designfrihet med smarte plakatmaler

Nye maler kan lages av byrå og desigere med web-kunnskap (HTML, CSS, Javascript). Vi har flinke partnere om din bedrift trenger bistand.

Kampanjens design på skjerm

Ta i bruk designelementer fra kampanjer du allerede benytter i andre kanaler. Plakatdesignet (eks. Jul, Påske, Black Friday) er enkle å bygge ut og videre på for å støtte kampanjens uttrykk.

Støtter video og bildefiler

CloudCast støtter visning av video og bildefiler, i samspill med vareplakater. Ofte er det smart å vise en miks av kampanjeuttrykk og varer i kampanjen.

Integrert avspiller i Samsung og LG skjermer

CloudCast er offisiell partner med Samsung og LG. Produktene innen Digital Signage har etterhvert blitt så avanserte og CloudCast benytter dette fullt ut. Derfor kjøres CloudCast direkte i skjermen som har integrert avspiller, til forskjell fra våre konkurrenter i stor grad må ha en ekstern, fordyrende avspiller-boks.

Enkelt å bruke for vanlige brukere –
Kraftfull for administratorer

CloudCast er delt inn i to brukerroller, slik at det blir enklest mulig for de som jobber i butikk, og
samtidig enkelt for personer som skal drifte løsningen.

CloudCast for folk på stedet

Butikkmedarbeidernes verktøy for å styre innhold på skjermer i sin butikk. Scan QR på skjerm for enkel tilgang. Scan EAN kode eller fritekstsøk mot varekatalog og legg til varer i skjerm- plakater. Få forhåndsvising før publisering.

Scan QR-kode på skjerm for å få tilgang

Scan QR-kode på butikkskjerm for å redigere innhold direkte. Alternativt kan butikkmedarbeideren velge fra full liste over andre skjermer i innlogget butikk. Tilgangen er begrenset til den butikken man befinner seg i.

Scan EAN-strekkode eller søk opp varer

Det er enkelt å legge til varer ved å scanne EAN strekkode eller søk opp varer med fritekst mot varekatalog. CloudCast støtter også felt-overstyring, slik at man kan endre på innholdet kun for gjeldende vare på gjeldende skjerm.

Velg plakat design fra tilgjengelige maler

Sommerplakater passer til sommeren. Juleplakater passer til julehøytiden. Derfor har vi lagt opp mulighet for å enkelt velge blant flere maler som er lagt inn i CloudCast.

Forhåndsvisning før publisering

Det kan være greit å vite at ting ser riktig og bra ut, før man publiserer til skjerm. Det gjøres enkelt fra CloudCast håndholdt app, og når man er fornøyd og klar, trykker man lagre og det er publisert i løpet av sekunder.

Mobiltelefoner og Zebra-håndterminaler

CloudCast håndholdt app er bygget på web-teknologi, men kan installeres på mobile enheter som Zebra håndterminaler og iPhone / Android mobiltelefoner.

 

CloudCast for administratorer

Nettleserapplikasjon der inviterte brukere kan administrere skjermer, butikktilgang, plakater, maler og mediebibliotek. Tre brukere er inkludert i grunnlisens. Inneholder funksjonalitet for styring og monitorering av Samsung Tizen / LG WebOS skjermapplikasjoner.

Full kontroll over alle skjermer

Få full kontroll og monitorering av alle skjermer, i alle butikker. Tag-struktur, sortering og filtrering av store lister gjør det enkelt å ha god oversikt.

Fjernstyr alle skjerminnstillinger

Administrér og supportér uten å fysisk være tilstede (f.eks. styre strøm av / på, se live skjermbilder, firmware-oppgradere og å oppdatere app-versjoner.

Klargjør kommende kampanjeinnhold

Gjør klart skjerminnhold til kommende kampanjer. Man kan også gjøre klart innhold som er tilgjengelig for å legges inn på skjermer når det passer butikkmedarbeideren selv.

Del plakatmalene så andre kan bruke

I CloudCast Admin kan må få full tilgang plakatmal-biblioteket for å administrere og oppdatere maler. Man kan lage tag-struktur og oppdatere informasjon om bruksområder for malene så det er enkelt for andre å se når de skal og ikke skal bruke den.

Innebygd designerverktøy

Lag plakatinnhold med det innebygde designerverktøyet i CloudCast. Det vil i mange sammenhenger erstatter behovet til f.eks. Photoshop og byrå/design-oppgaver, og det kjøres rett i nettleseren.

Tilgangskontroll og roller

I CloudCast kan man gi begrenset tilgang til markedsavdeling, designere og support mennesker, avhengig av rollen det er behov for.

Snakk med en ekspert

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
keyboard_arrow_up