Mobit Fredrikstad

Din mobil og IT-partner i «Østfold»

Mobit Fredrikstad er din lokale samarbeidspartner på IT og mobil. Som forhandler i Mobit er vår ambisjon å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri.

I vårt bedriftssenter i Dikeveien finner du en unik kombinasjon av kompetanse på IT og mobil – og et bredt spekter av produkter og tjenester. 

Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Derfor møter du alltid engasjerte og sertifiserte rådgivere med bred erfaring innen de aktuelle fagområdene, og sterke tekniske ressurser, som kan finne smarte og skreddersydde løsninger for å gjøre din digitale arbeidshverdag enklere og sikrere.

Som totalleverandør innen vårt felt kan vi hjelpe deg med å velge og drifte serverløsninger, skytjenester, WiFi og nettverksløsninger. I tillegg kan vi bistå deg med å finne riktig maskinvare, mobile enheter og abonnementer for dine ansattes spesifikke behov – slik at dere alltid har tilgang til de verktøyene dere trenger.

I en arbeidshverdag der IT-sikkerhet blir viktigere og viktigere, og der mobile enheter brukes i stadig større grad både på jobb og privat, opplever våre kunder det som en ekstra trygghet å ha kompetanse på begge disse tjenesteområdene samlet hos én og samme leverandør.

For mange er det også behagelig å vite at denne leverandøren holder til “rett borti gata”, og at de møtes av en velkjent Østfold-dialekt når de kontakter kundeservice. For vår del betyr den lokale tilstedeværelsen at vi kan levere dine produkter og tjenester, og løse eventuelle utfordringer du måtte ha, raskere enn de fleste andre.

 

Åpningstider

Mandag – Fredag 8:00 – 16:00

Les vår rapport for åpenhetsloven 2023 her.

 


Siste nytt

Se flere nyheter

Mobit Fredrikstad
Dikeveien 32
1661 Rolvsøy

Kontaktperson

Erland Pettersen
Avdelingsleder
900 51 109
Send epost

Alle ansatte →

keyboard_arrow_up