Visste du at å bruke åpent nettverk er nesten som å kle seg naken?

De fleste kjenner seg igjen. Man kobler seg til det åpne wifi-nettverket på både kafe, hotell eller flyplass for å spare på datatrafikken, men vet du egentlig risikoen ved et åpent nettverk? Å koble seg på et åpent nettverk uten passord er nesten som å kle seg naken. Mye av din datatrafikk vil kunne være synlig for andre som er koblet på samme nett.

Ettersom at man ikke må inn med passord til åpne trådløse nettverk, så er det heller ikke kryptert. Man gjør jobben for en hacker mye enklere. Plutselig kan bilder, videoer, meldinger, viktig bedriftsinformasjon og kanskje til og med passord være på avveie. Ansatte i bedrifter bør derfor bruke 4G eller 5G når de er på farten. Vi anbefaler alle våre kunder å innta dette i bedriftens policy på IT-sikkerhet, men det forutsetter at dere har eller kjøper inn PC modeller som støtter dette.

Vi hjelper dere med produkter og tjenester som legger til rette for sikker og effektiv bruk, fra riktig PC til mobilabonnement med datapakker og ekstra datakort tilpasset behovet til den enkelte bruker i bedriften.

Med Lenovo sin T14s (20XF006RMX) har du 5G innebygd i maskinen og kan ta i bruk alle de fordeler dette gir på sikkerhet, hastighet og fleksibilitet.

Enkelt å være produktiv

Lenovo ThinkPad T14s bærbar PC forbedrer produktiviteten med flere praktiske funksjoner. Med Smart påslåing kan du logge på og starte opp med et fingertrykk. Med moderne ventemodus vekker du enheten på ett sekund og kobler til Internett ett sekund senere.

Telenor har Norges raskeste 5G-nett

5G betyr lynrask hastighet og enorm kapasitet. Private nett, enorme mengder data i sanntid, og automatiserte prosesser. Og alt det vi ennå ikke vet. Kanskje viktigst av alt dagens 4G nett gir allerede god sikkerhet, og dette forbedres ytterligere med det nye 5G nettet.

SafeZone

En intelligent tjeneste i verdensklasse som enkelt sikrer bedriften mot ukjente trusler på nett.

Trusselbildet på nett er i konstant endring, og for mange vanskelig å forstå. Alt som skal til for at et sikkerhetsbrudd kan skje er ett klikk på en infisert lenke. Når uhellet først har skjedd, kan det ta hele 6-9 måneder før det oppdages at noen er inne i bedriftens systemer. SafeZone er et effektivt hjelpemiddel for å hjelpe dere å stoppe trusselaktørene før de noen gang når                                                virksomhetens nettverk eller endepunkter.

SafeZone er den raskeste og enkleste måten å beskytte bedriften uten å måtte tenke på installering, oppdatering og vedlikehold. SafeZone samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter. Det forhindrer effektivt at noen gir fra seg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare. Tjenesten gjør avansert sikkerhet tilgjengelig for alle med fast og mobil internettaksess fra Telenor, uansett hvor du befinner deg.

Slik fungerer SafeZone

Eie eller leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Ingen treff.
Lenovo
Telenor
keyboard_arrow_up