Akkurat nå er Galaxy Buds Pro inkludert

Få en maksimal lydopplevelse med de trådløse hodetelefonene Galaxy Buds Pro – som akkurat nå er inkludert når du kjøper valgfri Galaxy S20 FE. Gjelder bare t.o.m. 26. desember 2021.


Alt du ønsker, for å gjøre det du elsker

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigste og mest verdsatte funksjoner
– verken mer eller mindre, slik at flere kan oppleve en virkelig premium-mobil. Her får du med vårt innovative kamera med kapasitet til profesjonell kreativitet og deling på høyt nivå. Med tredobbelte kameraer, 30x space zoom og 3x optisk zoom sammen med eksepsjonell lysfølsomhet, er mulighetene for å skildre verden og dele resultatene uendelige. Dag som natt.

120 Hz-skjermen oppdateres lynraskt, noe som merkes spesielt ved gaming og streaming, med knivskarp nyansert og stabil flyt. Et liv med mye innhold krever et kraftig batteri: det som er i Galaxy S20 FE varer i nesten ett døgn. Med Galaxy S20 FE 5G¹ koblet til 5G-nettet blir nedlastingen lynrask. Flott design i en bred eksklusiv fargeskala gir innovative funksjoner den ekstra dimensjonen.


Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 FE har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

Utholdende

Galaxy S20 FE har et kraftfullt batteri på 4500 mAh. Men det er ikke bare de store batteriene som gir utholdenhet – både lagringskapasitet og prosessor er mer effektive slik at strømforbruket blir ytterligere redusert. Galaxy S20 FE har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50%.

Kraft til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 FE får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for krevende arbeid eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Har du kjøpt valgfri Galaxy S20 FE i perioden 13. – 26. desember 2021, får du et par svarte Galaxy Buds Pro med på kjøpet (verdi 1 990 kr).²

1. Registrer en Samsung Account³ innen 10. januar 2022.

2. Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy S20 FE innen 10. januar 2022.

3. Gå til «Utforsk», «Fordeler» og deretter inn på den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) arbeidsdager før tilbudet vises i appen.

4. Trykk på knappen «Registrer deg» for å komme til registreringssiden for deltakelse i kampanjen, last opp kvitteringen og angi leveringsadresse. Merk at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukt håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

5. Når registreringen er gjennomført, mottar du enbekreftelse til e-postadressen som er knyttet til din Samsung Account på at vår logistikkpartner har mottatt ordren.

6. Opplysningene sjekkes deretter manuelt av Veddesta. Etter godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter rundt 4 uker (på en virkedag) til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt fra lager, kan det ta mer enn 4 uker før produktet blir sendt.

7. Spørsmål vedrørende kampanjen kan rettes til Samsung kundesupport 21 55 28 07 eller besøk samsung.com/no/support/offer/.

Ingen treff.
Samsung

1 Gjelder kun 5G-modellen Galaxy S20 FE 5G. 5G Ready betyr at produktet er forberedt for å støtte 5G-nett. Kontakt operatøren hvis du ønsker mer informasjon om tilgjengelighet og støtte for din aktuelle modell. Samtlige modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

2 Dette tilbudet gjelder bare ved kjøp av Galaxy S20 FE eller Galaxy S20 FE 5G i kampanjeperioden 13. – 26. desember 2021.

3 Registrer en Samsung Account ved å gå til ”Innstillinger” → ”Kontoer og sikkerhetskop.” → ”Kontoer” → ”Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Samsung Account er underlagt særskilte vilkår.

keyboard_arrow_up