Back to work

Sommeren er på hell og de fleste er tilbake fra ferie. Med oppladede batterier og hoder kreves også raskt og bra arbeidsverktøy. Om man er på farten eller sitter på kontoret, så ønsker man at PC-en, hodesettet, mobilen og webkameraet skal funke knirkefritt. Sørg for at du og din bedrift har oppdatert IT-utstyr til kontoret. Finn din nærmeste Mobit-forhandler, og oppdater utstyret i dag. 

Designet for bruk hele dagen

Den bærbare PC-en ThinkPad L14 Gen 3 gjør jobbing på farten og videokonferanser til en lek. I tillegg til stor TrackPad har den FHD RGB-webkamera, Dolby Audio™-høyttalere som er vendt mot deg, og AI-styrt støydempende teknologi av typen Dolby Voice®. Den har også funksjoner for digitalt velvære med kroppsholdningsvarsler og påminnelser om å se bort fra skjermen for å gi øynene en hvilepause.

God møtekvalitet på møterommet

Konftel C2070 er den perfekte videopakken for små og mellomstore møterom og er en kombinasjon av konferansekameraet Konftel Cam20 4K og høyttalertelefonen Konftel 70 med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub samler alt i en praktisk pakke, slik at du bare trenger én USB-kabel til å koble kameraet, lydenheten og skjermen i rommet til samarbeidsappen på din bærbare PC.

Profesjonelle videomøter

Konftel Personal Video Kit er designet for desktop-brukere som krever profesjonelle videomøter. Pakken inkluderer Konftel Cam10 bedriftswebkamera og Konftel Ego profesjonell høyttalertelefon. CAM 10 gir et naturlig og godt bilde selv i vanskelige lysforhold, med 1080p Full HD setter du deg selv i fokus. Og Konftel EGO gir krystallklar lyd og frihet til å bevege seg rundt i rommet. Få en forbedret visuell- og lydopplevelse med en 90 graders synsvinkel, full HD-video output og OmniSound ® -lydytelse. Med USB plug and play er dette bærbare settet din perfekte kompanjong uansett om du jobber på hjemmekontor eller på det tradisjonelle kontoret.

Trådløst tilbehør

MK540 Advanced er et lett gjenkjennelig tastatursett som er utviklet for presisjon, komfort og pålitelighet. Tastaturet i full størrelse har taster med velkjent fasong, størrelse og følelse. Og den avrundede musen for høyre- og venstrehendte er utformet slik at den ligger behagelig i begge hender.

Ønsker du å leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Lenovo
Logitech
keyboard_arrow_up