Den mobile og sømløse arbeidsplassen

Når du først har flere enheter fra Apple, er det viktig å bruke de fantastiske mulighetene for samspill som bare venter på å bli benyttet. Under gir vi deg gode tips til hvordan å bruke iPad og iPhone mest mulig effektivt i arbeidshverdagen. 

Elegant samspill

Det blir ikke enklere enn Handoff. Med Handoff kan du begynne på noe på en enhet og fortsette umiddelbart på andre enheter som bruker den samme iCloud-kontoen. Dersom du for eksempel skriver en mail på iPhone, så kan du bytte over til iPaden og fortsette mailen derfra. Apple-enhetene synkroniseres slik at de kan overta for hverandre. Dette gjelder også andre Apple produkter som for eksempel Mac.

Kopier og lim inn

Du kan enkelt kopiere bilder fra iPhonen og lime de inn på iPaden din. Dette kan du også gjøre med tekst, video, nettsteder, dokumenter, osv. Enhetene dine snakker så godt sammen, at de nesten er ett.

Meldinger og anrop

Enhetene er faktisk så «ett» at man kan ekspedere SMS og MMS fra iPhonen til iPaden. Dersom man har enhetene sine på samme nett kan man også velge hvilke enhet man skal besvare anrop på. Man kan faktisk ekspedere fra iPhonen til både iPad, Mac og Apple watch.

iPad det nye arbeidsverktøyet?

iPaden er utrolig nyttig i arbeidshverdagen. Du kan bruke iPaden som en ekstra skjerm som utvider eller speiler Mac-skrivebordet. Eller du kan bruke den som en inndataenhet for å tegne med Apple Pencil i Mac-apper. iPaden har blitt så god å jobbe på at den nesten kan erstatte Mac´en som ditt arbeidsverktøy. Det er enklere å ta med seg en iPad ut i felt på jobb, enn en Mac. 

Ny iPad hos Mobit?

Som en betydelig Apple-forhandler er vi opptatt av at brukerne skal kjenne til de ulike funksjonene i Apple-universet. Dette er ikke bare effektive verktøyer, men også morsomme tjenester som øker opplevelsen av produktene. Hos Mobit får du alle Apple-enhetene du skulle trenge til din arbeidshverdag. Vi hjelper deg å finne riktige produkter, tjenester og løsninger tilpasset ditt behov. Trenger du finansiering på produktene? Ingen problem. Finn din nærmeste Mobit-forhandler for å bli enda mer effektiv med sømløshet og den mobile arbeidsplassen.

Apple Autorisert forhandler
keyboard_arrow_up