Hybridkontor for fremtiden

Etter to år med pandemi begynner vi å se lyset i enden av tunellen. Vi er tilbake på kontoret og den sosiale arbeidsplassen, men mange ønsker fortsatt den fleksibiliteten hjemmekontoret gir. Flere bedrifter har derfor konkludert med at hybridkontoret vil være en god løsning – både for effektivitet, kostnader og trivsel.

For at hybridkontoret skal fungere best mulig, må også utstyret vi bruker være tilpasset den nye hverdagen. Vi må ha gode arbeidsforhold enten vi befinner oss ute, hjemme, på hytten eller på kontoret. Uansett hvilken ordning bedriften din velger har vi alt du trenger innenfor mobil- og IT-utstyr.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne de rette verktøyene for din bedrift!

Doble skjermbredden

Se mer i minste detalj på denne superskjermen til Samsung. Dual QHD gir større dybde i hver detalj og dermed en utrolig realistisk bildekvalitet. Denne brede skjermen kan splittes til to skjermer for enkel multitasking på en og samme skjerm.

Topp samtalekvalitet

Jabra tok samtaleytelsen til verdensledende Evolve Series og gjorde den enda bedre ved å bygge inn tre strategisk plasserte, kraftige profesjonelle mikrofoner, og legge til et avansert digitalt brikkesett og den nyeste signalbehandlingsteknologien. Resultatet er enestående samtalekvalitet, hver eneste gang.

Klart og tydelig bilde

Jabra PanaCast 20 er en førsteklasses bærbar enhet utviklet for smart personlig videokonferanse. Den har kraftig innebygd kunstig intelligens, og gjengir perfekte bilder gjennom lysoptimalisering, intelligent zoom og Jabra sitt unike bilde-i-bilde-modus.

Trådløst tilbehør

MK540 Advanced fra Logitech er et lett gjenkjennelig tastatursett som er utviklet for presisjon, komfort og pålitelighet. Tastaturet i full størrelse har taster med kjent utforming, størrelse og virkemåte – optimalisert for presisjon og støyreduksjon. Den avrundede musen for høyre- og venstrehendte er utformet slik at den ligger behagelig i begge hender.

Eie eller leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Ingen treff.
Logitech
Samsung
keyboard_arrow_up