Bestill nye iPhone 13 Pro nå!

Endelig er iPhone 13-serien her. Bestill din iPhone 13 pro hos Mobit NÅ!

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Tidenes største oppgradering av Pro-kamerasystemet. Lynende rask A15 Bionic-chip. Slitesterk utforming og bransjeledende vannbestandighet på IP68.² Og et stort byks i batteritid.

Kraft. Som aldri før.

Få overlegen grafikkytelse med lynrask A15 Bionic-chip med 5-kjerners GPU. Kan brukes lenger enn noensinne med den beste batteritiden noen gang i en iPhone.*

Raskere og mer responsiv skjerm med ProMotion.

iPhone 13 Pro og Pro Max. 6,1-tommers og 6,7-tommers Super Retina XDR-skjerm¹ med ProMotion. Oppdateringsfrekvens på 120 Hz for en mer responsiv opplevelse. Bedre lysstyrke når du er utendørs, slik at du kan se skjermen tydelig i sollys.

Ingen kan utnytte 5G som iPhone

Med 5G får du lynraske nedlastinger, strømming i høy kvalitet, og du kan til og med spille sammen med andre. iPhone 13 Pro og Pro Max har flere 5G-bånd for høyere 5G-hastighet på flere steder.³

Designet for å holde

Slitesterk utforming med Ceramic Shield. Rustfritt spesialstål. Bransjeledende vannbestandighets­rangering på IP68.**

Du kan nå forhåndsbestille din nye iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max hos din nærmeste Apple-autoriserte Mobit-forhandler!

Ingen treff.
Apple Autorisert forhandler

1 Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er 6,7-tommers skjermen 6,68 tommer og 6,1 tommers skjermen 6,06 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

2 iPhone 13 Pro ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en søl-, sprut- og støv­bestandighets­­rangering på IP68. Sprut-, søl- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I bruker­håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

3 Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

*Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.

** *iPhone 13 Pro og Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en søl-, sprut- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, søl- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I bruker­håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

keyboard_arrow_up