Forhåndsbestill nå – Få Sony hodetelefoner med på kjøpet!

Ny telefon med hodesett på kjøpet?

Xperia 10 IV kombinerer stor batterikapasitet med superlett design som ligger godt i hånden, og er vannbestandig. Xperia 10 IV er den perfekte følgesvennen i hverdagen. Med et trippelobjektivkamera kan du enkelt ta vakre bilder og videoer, mens den lyse 21:9 OLED-skjermen og høyoppløselig lyd gjør underholdningen mer oppslukende. Frem til 20.06.2022 har du muligheten til å skaffe deg Sony Xperia 10 IV med et headset til en verdi av 2000,- på kjøpet!

Et stort og kraftig batteri i et lett og kompakt design

Å ha Xperia 10 IV i livet handler om maksimal glede og minimal innsats. Håndtilpasset og kompakt, er det verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri med stor kapasitet på hele 5000 mAh.¹

Slitesterk, vann- og støvbestandig

Med IP65/68 vann- og støvbestandighet², er Xperia 10 IV skapt for hverdagen. Så du kan bruke den uten bekymringer, enten du er ute og løper eller slapper av på en strand. Xperia 10 IV-skjermen bruker Corning Gorilla Glass Victus, det sterkeste Gorilla-glasset til nå –  med forbedring i både fall- og ripeytelse.

Fantastisk farge og kontrast

Den 21:9 brede OLED-skjermen er enda lysere enn den forrige modellen og gjengir fantastiske bilder med levende farger og ekte svartfarger. Med utgangspunkt i Sonys mangeårige TV-ekspertise, optimaliserer den unike TRILUMINOS DISPLAY for mobil skjermen for filmvisning, og gjengir utsøkte, levende bilder.

eSIM og rask 5G-tilkobling

Med PDX-225 har du et bredere utvalg av operatører som tilbyr bekvemmeligheten av eSIM-støtte. Og hvis du bruker et tradisjonelt SIM-kort eller et SD-kort, kunne det ikke være enklere å få tilgang. En rask 5G-tilkobling åpner for en verden av muligheter, slik at du kan glede deg over kompromissløse nedlastninger av høy kvalitet og sømløs streaming – selv av høyoppløselige filer.

Hvordan mottar jeg mine hodetelefoner?

 • For å kunne dra nytte av tilbudet må du kjøpe Xperia 10 IV i perioden 23.05.2022 – 26.06.2022
 • Når du har mottatt din nye Xperia 10 IV, kan du starte den opp med et aktivt SIM kort fra din leverandør
 • Deretter kan du registrere deg på www.msbno.borrowee.com/Xperia10IV for å få tilsendt ditt nye headset
 • Fyll inn din personlige informasjon sammen med «IMEI 1» (vennligst merk: dobbelt IMEI-nummer for telefonen, kun IMEI 1 er gyldig verdi i dette feltet) som du finner under «innstillinger» eller på telefonens emballasje.
 • Ta et bilde av kvitteringen eller leveringsbekreftelsen og last det opp
 • En bekreftelse på registreringen vil bli sendt til din e-post. Dette betyr at bestillingen din blir håndtert og gjennomgått med informasjonen du har sendt inn. Hvis du ikke oppfyller kampanjekriteriene, vil du bli kontaktet, ellers blir hodetelefonene dine sendt til adressen du oppga.
 • Tilbudet er gyldig så lenge lageret rekker
 • Kampanjesiden vil være åpen for registrering frem til 08.07.2022
 • Hvis mobilen returneres, må også WH–XB910N returneres
 • Hvis du har spørsmål eller problemer med levering av dine hodetelefoner, kan du kontakte support+sony@upgrader.club
 • Dersom det skulle oppstå problemer med hodetelefonene, se Sonys kundeservice https://www.sony.no/electronics/support
Ingen treff.
Sony

¹ Med sine 161g, er Xperia 10 IV verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri på 5000mAh eller høyere. Verifisert av Strategy Analytics´ SpecTRAX Service mot de publiserte videospesifikasjonene for >20 800 smarttelefoner. Korrekt fra 17. mars 2022.

²Enheten har blitt testet under Ingress Protection-klassifiseringen IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannbestandige egenskaper, plasseres forsiktig inne i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut og dens funksjoner og egenskaper testes.

*Gjelder kun i fra 23.05.2022 – 20.06.2022

keyboard_arrow_up