Galaxy Tab A7 LTE – allsidig og fornuftig

Samsung Galaxy Tab A7 tilbyr mye av Samsungs innovasjonskraft til en rimelig penge. Det er en enkel, pålitelig og sikker tablet. Designet kjenner du igjen fra Samsungs toppmodeller, med den tynne rammen rundt den skarpe og fargesterke skjermen. Den er utstyrt med de trygge funksjonene Samsung Kids og Knox. Og Samsungs nære samarbeid med strømmetjenestene Netflix, Spotify og YouTube gjør at underholdningen blir lettere tilgjengelig for deg. I tillegg innebærer et stort batteri lang brukstid mellom hver lading.

Kamera

Naturligvis kan du også ta bilder av høy kvalitet med Galaxy Tab A7. Frontkameraet har 5 MP, hovedkameraet 8 MP.

Ditt eget innhold i sikkerhet

Med Samsung Knox er innhold og lagrede filer beskyttet mot uvedkommende. Beskyttelsen består av en kombinasjon av maskin- og programvarebarrierer som sørger for at det som er ditt, forblir ditt. I tillegg har Galaxy Tab A7 ansiktsgjenkjenning, slik at du kan velge en opplåsing som er både lettvint og sikker.

Kraft og utholdenhet

For å kunne skifte raskt og sømløst mellom apper eller reagere raskt i spill kreves en kraftig prosessor. Det har Galaxy Tab A7. I tillegg har den et stort batteri som holder i mange timer. Og når den trenger lading, slipper du å kaste bort mye tid på det, siden den støtter 15 W hurtiglading (lader selges separat).

I esken

Galaxy Tab A7, hurtigveiledning, reiseadapter (7,75 W), datakabel (type-C, 1 m), nål for å ta ut SIM-kort (gjelder 4G-modell).

Akkurat nå kan du få en god pris på Galaxy Tab A7 hos Mobit! Kontakt din nærmeste forhandler for tilbud.

Ingen treff.
Samsung
keyboard_arrow_up