Forhåndsbestill nå – få tilbehør på kjøpet

Ved bestilling av Galaxy Z Fold3 innen 26. august kan du få med tilhørende Flip Cover med penn + en 25 W veggadapter (verdi ca. 900 kr). Les mer om hvordan kan benytte deg av tilbudene på lenger nede på siden eller i Samsung Members-appen. Følg trinnene for å benytte deg av tilbudene.

Ubegrensede muligheter – unik design

Galaxy Z Flip3s ikoniske design og karakteristiske fleksibilitet åpner helt nye muligheter: På den ene side er Galaxy Z Flip3 så liten at den enkelt får plass i lommen når den er lukket, på den annen side er den nøyaktig like stor som en vanlig smarttelefon når den er åpen. Liten. Stor. Og helt unik.

Åpne for mer av alt

Galaxy Z Fold3 er en mobil – og et nettbrett. Med sine doble 120 Hz-skjermer åpner den for ubegrensede muligheter og maksimal produktivitet: Multitask i flere apper samtidig med Split View, slå opp mobilen i Flex Mode og få en laptop-lignende brukeropplevelse med optimaliserte apper. Ta notater under møtet med S Pen – eller se nyhetene på den 7,6″ store, brettbare skjermen. Opplevelsen blir betydelig større, men får likevel plass i et mobilformat.

Den fremre skjermen er større enn tidligere, slik at det skal være enkelt å styre, svare og se hva som skjer når telefonen er lukket. Og når du åpner opp til vår raskeste 6,7” skjerm på 120 Hz, får du en helt utrolig fingerspissfølelse.

Med Flex Mode kan den innerste skjermen dessuten holdes halvåpen, noe som ikke minst er smart når du tar bilder og vil finne den perfekte vinkelen. Med de tre kameraene er du klar for å ta bildene dine til neste nivå.

Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 er dessuten enda finere å se på, enda mer slitesterke og enda mer brukervennlige enn sine forgjengere. Slik at brettbart skal føles naturlig.

I esken

Hurtigveiledning, USB Type-C-kabel (vegg-adapter må kjøpes i tillegg), nål for å ta ut SIM-kort.

Hvordan kan du benytte deg av tilbudet?

GJELDER KUN GALAXY Z FOLD3, VERDI CA. 900 KR.

Slik gjør du det:

1. Åpne Samsung Members-appen i din nye Galaxy Z Fold3 og logg inn med din Samsung Account senest 30. september 2021.

2. Gå til «Utforsk» og deretter «Fordeler», og så den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil 5 dager før tilbudet vises i appen.

3. Trykk på knappen «Benytt deg av tilbudet» for å gå til kampanjens registreringsside. Last opp kvittering og fyll ut leveringsadresse. Merk at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukt håndteres av en tredjepartsleverandør.

4. Når registreringen er gjennomført, mottar du en e-postmelding via Samsung Account som en bekreftelse på at vår logistikkpartner har mottatt ordren

5. Opplysningene kontrolleres deretter manuelt av Veddesta.
Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet fra Veddesta etter ca. 4 uker (virkedager), til angitt adresse. Vær oppmerksom på at hvis et kampanjeprodukt ikke er på lager, kan det sendes senere enn etter 4 uker.

Ingen treff.
Samsung

¹Tilbudet gjelder t.o.m. 26. august 2021 ved kjøp på samsung.com/se eller hos utvalgte forhandlere. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

keyboard_arrow_up