Har du lyst på tidenes mest kraftfulle moto g? Vær så god.

Ønsker du mer kraft og hastighet? Vær så god. Nye moto g100 gir deg samme kraftige ytelse som dobbelt så dyre telefoner. Vil du ha den nyeste Qualcomm®-prosessoren fra øverste hylle? Vær så god. Hva med vanvittig raske 5G-hastigheter? Alt annet er galskap. Eller utrolig batteri som overlever selv deg? Slapp av. Hva med noe banebrytende, som å bruke  telefonen på hvilken som helst TV?Selvfølgelig. Eller kamera som fotograferer med ultrahøy oppløsning og tar ultravide bilder? Pakket og klart. Ønsker du tidenes kraftigste teknologi i en moto g? moto g100 har ankommet for å feire Moto Gs 10. generasjon.

Ready For-docking for effektivitet og kreativitet

G100 har uant potensiale!

Plasser den i Ready For-dockingen, så kan du koble den til en større skjerm, delta i videomøter der det føles som om dere er i samme rom og jobbe med trådløs mus og tastatur. Du kan til og med spille mobilspill på storskjerm! Ready For gjør Moto G100 bedre til alt!

Klar for video chatting

Forbedre videosamtalene dine, bruk det ultra høyoppløselige kameraet på moto g100 istedenfor selfie-kameraet. Få en bedre opplevelse på en stor skjerm og med «Ready for».

Sikkerhet er alltid vår første prioritering og er en grunnleggende del av Motorola – den ligger i kjernen av det vi gjør; fra å designe en enhet til sluttbruker og alt imellom. ThinkShield for mobil er en utvidelse av Lenovo sin ThinkShield-portefølje, designet for å levere førsteklasses sikkerhet, håndterbarhet, produktivitet og servicefunksjoner for smarttelefonene våre.

Klikk på PDF-filen og last ned «Ready for flyeren» som handler om hva Motorola smarttelefonen er kapabel til. Lær deg alt du trenger å vite om Motorola.

Ingen treff.
keyboard_arrow_up