«Hva?» – Det dyreste ordet i dagens arbeidsmiljø

 – EPOS hjelper deg med å eliminere «Hva?»

En studie gjennomført av EPOS viser at dårlig lyd på kommunikasjonsutstyr har negativ effekt på bedrifters bunnlinje. Hele 95% av ansatte innrømmer at konsentrasjon og effektivitet på jobb har lidd grunnet lydforstyrrelser. Videre sa 69% at de bruker ekstra tid på arbeidsoppgaver grunnet dårlig lyd. De vanligste problemene er unødvendig bakgrunnsstøy og at informasjon må gjentas.

EPOS│SENNHEISER sin ADAPT-serie gir den mobile arbeidstager løsningen på disse lyd-problemene med hodetelefoner som er skapt for å gi et perfekt konsentrasjons- og samarbeidsmiljø, og muliggjør sømløs overgang mellom arbeidssted når som helst og hvor som helst.

Nederst på siden finner du 3 hodetelefoner fra EPOS│SENNHEISER sin ADAPT-serie som vil gjøre underverker i din jobbhverdag! Trenger du hodesett der du i hovedsak sitter mye i telefon (for eksempel i et callsenter), så vil vi anbefale hodesett fra vår IMPACT-serie. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon og tilgang til gode kampanjepriser!

Topp moderne teknologi gjenkjenner og fremhever tale, mens Active Noise Canceling (ANC) eliminerer uønsket bakgrunnsstøy. Den eksepsjonelle tale-klarheten fra mikrofonen gir en fantastisk lydopplevelse for både den som snakker og den som lytter. Videre kan du med ANC «slå av omgivelsene» for å få roen du trenger for å fokusere på ditt arbeid, og dine medarbeidere slipper å høre på radioen i bakgrunnen når du deltar i møter. ADAPT-serien leverer selvfølgelig også eksepsjonell lyd når du ønsker å lytte til din favorittmusikk.

Både på farten og på kontoret, gir ADAPT-serien et stort spektrum av best-i-klassen bærbare løsninger gjennom bruk av premium lydløsninger, som skaper god flyt i en fleksibel jobbhverdag med problemfri kompatibilitet mellom lydenheter.

Ingen treff.
Ingen treff.
keyboard_arrow_up