Hvilken mobil passer for deg?

Det er ikke alltid så lett å vite hvilken mobil som passer dine behov best. Derfor har vi laget en enkel test, som kan hjelpe deg litt på veien!

Samsung har et stort utvalg av mobiler, med mange ulike egenskaper. Vi vet at det er mye å sette seg inn i når du skal velge ny mobil, og da kan det være smart å ta utgangspunkt i ditt faktiske behov. Hva har høyest prioritet? Robusthet, batteritid, skjermstørrelse – eller kanskje pris? Eller er det en kombinasjon?

Vår test vekter ulike egenskaper for de forskjellige modellene, slik at du ved å svare på 9 enkle spørsmål kan få en anbefaling. Men ta det ikke som en fasit, når det kommer til stykket kan det også være én enkelt funksjon som gjør utslaget for deg. Så da er jo valget egentlig enkelt.

Men for deg som ikke er så sikker kan Mobit gi deg en hjelpende hånd på veien!

Disse telefonene er med i testen:

Galaxy S22/S22+

S22 er telefonen for deg som ønsker god batteritid og et godt kamera med lysfølsom sensor for ekstra gode nattbilder. Samtidig er S22 den raskeste Samsung-telefonen noensinne.

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra er den ultimate kameratelefonen. Samtidig er den raskest og har best batteritid i en Samsung Galaxy noensinne. Du får også integrert S-pen, som intuitivt  omdanner håndskriften din til tekst.

Galaxy Z Fold4

Med Z Fold4 får du både mobil og nettbrett i ett! Ha opptil tre vinduer åpne samtidig, eller ha et videomøte med Z Fold4 oppslått i Flex Mode-stilling. Og noter det som blir sagt med den kompatible S Pen, som intuitivt omdanner håndskriften din til tekst.

Galaxy Z Flip4

For deg som ønsker en nyskapende og liten telefon som får plass i lommen, med det beste fra S22 serien. Sammenbrettet får Galaxy Z Flip4 lett plass i lommen, og når du åpner den har du en fullformats 120 Hz-skjerm på hele 6,7″ foran deg.

Galaxy XCover Pro

XCover Pro er en mobil som virkelig tåler hard bruk. Den er en enkel, letthåndterlig og robust mobil, laget for å kunne brukes under krevende forhold utendørs, med støv, fuktighet og varierende temperaturer.

Galaxy A53

Galaxy A53 har innovasjonene, ytelsen og designet mange vil ha. Og en pris som passer flertallet.

Samsung
keyboard_arrow_up