Kjøp nye Galaxy S21 FE nå – Få med Galaxy Buds Live!

Endelig er den her, nye Galaxy S21 FE! Med mer kraft enn din bedrift kan drømme om. Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsungs hittil raskeste og kraftigste prosessor – på bare 5 nanometer. Frem til 30. Januar kan du få med Galaxy Buds Live gratis på kjøpet av en Galaxy S21 FE. Bestill nå for å sikre deg eksemplarer av denne premiumtelefonen!


Smartere premium er lett å bli glad i

Nå blir flere av Samsungs nyeste og beste innovasjoner mer tilgjengelige. Galaxy S21 FE er nemlig utviklet med utgangspunkt i premiumfavorittene fra Galaxy S21-serien, og leveres med funksjoner og egenskaper som er viktige for mange. For eksempel et skikkelig skarpt trippelkamera og et selfiekamera på hele 32 MP. Dessuten nye, smarte AI-funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå profesjonell kvalitet på både bilder og filmer.

120Hz endrer hele følelsen

S21 FE har også en av Samsungs aller beste 120 Hz-skjermer med innebygd intelligens, med en høy og dynamisk oppdateringsfrekvens som revolusjonerer følelsen enten du sitter i videokonferanse eller leser nyheter. Og det kraftige 4500 mAh-batteriet holder hele dagen¹ – også med 5G².

Ikonisk design

I likhet med S21-serien for øvrig har S21 FE en moderne og ikonisk design med gjennomtenkte detaljer, for eksempel det integrerte kamerahuset. I tillegg er den veldig slank: Bare 7,9 mm, for en enda bedre opplevelse. Og for at du skal slippe å bekymre deg for litt vann, er den IP68-klassifisert.3

Smartere premium

Resultatet er altså lett å bli glad i: En mobil med funksjonene som du verdsetter høyest – der du ikke trenger å betale for mer enn nettopp det.

Vi kaller det smartere premium.

Kjøp nye Galaxy S21 FE i dag, så får du med Galaxy Buds Live i perioden 11.–30. januar. (verdi ca. 1890 kr)*

Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy S21 FE (SM-G990) t.o.m. 30. januar 2022 på samsung.com/no og hos utvalgte forhandlere. Tilbudet må benyttes i perioden 11. 01–15.02.2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder bare for Galaxy Buds Live i fargen svart, verdi ca. 1890 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet ved fremvisning av kvittering og bare for kjøp i kampanjeperioden. Levering kun i Norden. Se fullstendige vilkår her: www.samsung.com/no/offer/s21-fe-redeem

1. Registrer en Samsung Account** senest den 15.02.2022.

2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy S21 FE senest den 15.02.2022. Gå til «Utforsk», og klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen og velg den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet er synlig i appen.

3. Trykk på «Benytt deg av tilbudet» -knappen for å gå til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen og skrive inn fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på din S21 FE. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeproduktet håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

4. Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse per e-post til e-postadressen som er koblet til Samsung-kontoen din.

5. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Veddesta. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter ca. 40 dager (ikke helgedager) til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt midlertidig er utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 dager.

6. Det er kun mulig å benytte seg av dette tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene.

7. Ved spørsmål om kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøtte på 21 55 28 07 eller besøke samsung.com/no/support/contact

Ingen treff.
Samsung

1: Batteritiden kan variere avhengig av bruk.

2: Produktet er klargjort for å støtte 5G-nettverk. Kontakt operatøren hvis du ønsker mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell. Samtlige modeller er kompatible med 4G, 3G og 2G-nettverk.

3: IP68 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter

*Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy S21 FE (SM-G990) t.o.m. 30. januar 2022 på samsung.com/no og hos utvalgte forhandlere. Tilbudet må benyttes i perioden 11. 01–15.02.2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder bare for Galaxy Buds Live i fargen svart, verdi ca. 1890 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet ved fremvisning av kvittering og bare for kjøp i kampanjeperioden. Levering kun i Norden. Se fullstendige vilkår her: www.samsung.com/no/offer/s21-fe-redeem

** Registrer en Samsung-konto ved å gå til «Innstillinger» → «Kontoer og sikkerhetskopier» → «Kontoer» → «Legg til konto». Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge på direkte med den. Spesielle vilkår gjelder for Samsung-kontoen.

keyboard_arrow_up