Kjøp nye iPhone SE nå!

Nå kan du endelig kjøpe nye iPhone SE hos Mobit! Lynkjapp A15 Bionic-chip og rask 5G. Suveren batteritid og et kamera som stjeler showet. Det sterkeste glasset i en smarttelefon – og en Hjem-knapp med sikker Touch ID.


iPhone SE. Nå med 5G¹ for raskere nedlasting, strømming av video i høy kvalitet, gaming med flere spillere – og mye mindre venting. Samt SharePlay og sømløse FaceTime-samtaler i høy oppløsning.²

Kjærlighet ved første klikk.

Et supersmart kamera stjeler showet med automatiske justeringer. SmartHDR4 får frem det beste i alle motiver. Still inn stilen din og få den hver gang med Fotostiler.

Enda bedre batteritid.

Et byks i batteritid. Få opptil 15timer med videoavspilling.*

Solid design.

Det sterkeste glasset i en smarttelefon. Vannbestandighet på IP67³ beskytter mot søl og sprut av væsker som vann, brus og kaffe.

Skaff deg og din bedrift nye iPhone SE i dag hos din nærmeste Mobit-forhandler.

Ingen treff.
Apple Autorisert forhandler

1: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

2: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

3: iPhone SE har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandig. iPhoneSE (3.gen.) har en rangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 1meter i opptil 30minutter). Sprut-, vann- og støv­bestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I bruker­håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

*Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries

keyboard_arrow_up