Klar for feltarbeid!

Dette er Galaxy Tab Active4 Pro

Den nye Galaxy Tab Active4 Pro er praktisk, brukervennlig og allsidig. Den tåler både vær, vind og andre utfordringer som oppstår i felten. Galaxy Tab Active4 Pro med tilhørende S Pen er IP68-klassifisert¹ og sertifisert i samsvar med MIL-STD 810H². Med det medfølgende dekselet blir Galaxy Tab Active4 Pro enda mer robust. Nettbrettet tåler opptil 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. 

Den store og sylskarpe skjermen på Galaxy Tab Active4 Pro er ytterligere forsterket med et nytt og sterkt Gorilla Glass 5³, som er mer ripebestandig enn forgjengerne. Både skjerm og medfølgende S Pen kan brukes med enkelte tynne hansker, noe som gjør det enklere å signere og notere ute i felten. 

Galaxy Tab Active4 Pro er fullpakket med funksjoner. Du kan for eksempel jobbe med PC-følelse på en ekstra skjerm⁴ takket være Samsung DeX. Med Galaxy Tab Active4 Pro kan du også skanne strekkoder ved lagerkontroll og utføre ID-sjekk med NFC – og bruke den som et mobilt kassasystem. Den nye prosessoren gjør Galaxy Tab Active4 Pro enda raskere og du har god lagringsplass til tunge filer og videomateriale. Oppkobling til både 5G⁵- og WiFi 6E⁶-nettverk gir lynrask og pålitelig bruk. 

Høy sikkerhet. Sikkerhetsplattformen Knox er innebygd i alle lag – fra chipset til programvare – noe som gir høy beskyttelse. Galaxy Tab XCover 4 Pro inngår i Enterprise Edition – et konsept som forenkler administrasjonen av bedriftens enheter for mer produktiv bruk ved store sikkerhetsoppdateringer og med minst 2 års tilgjengelighet. 

Nytt, sterkt Gorilla Glass 5 

En ytterligere forsterkning i Galaxy Tab Active4 Pro er et ripebestandig og sterkt Gorilla Glass 5. Fukt- og støvbestandige kontakter, såkalt pogo-pin-kontakt, bidrar til rask arbeidsflyt. Både Samsung Galaxy Tab Active4 Pro og den allsidige S Pen kan brukes komfortabelt med enkelte tynne hansker, for eksempel til å signere og ta notater. 

Raskere oppkobling for økt fleksibilitet 

På jobben vil vi at alt skal flyte uten avbrudd. Derfor har Galaxy XCover 6 Pro støtte for lynraskt 5G-nettverk³ og Wi-Fi 6E ⁴. Her får du både økt produktivitet, arbeidsflyt og sikkerhet. Med Wi-Fi 6E⁴ får du raskere nedlasting og redusert forsinkelse. 

Sylskarpe kameraer og Google ARCore 

Galaxy Tab Active4 Pro har sylskarpe kameraer på 13MP AF + 8MP og er klargjort for mPOS (NFC), noe som gjør det enkelt å sette opp et mobilt kassasystem, utføre lagerkontroll og ID-sjekk. Med Google ARCore kan du forsterke virkeligheten og skape en detaljert visuell representasjon for opplæring og presentasjoner i felten. 

PC-følelse med Samsung DeX 

Galaxy Tab Active4 Pro er klargjort for Samsung DeX. Koble Galaxy Tab Active4 Pro til en større skjerm for et PC-lignende grensesnitt. Bruk mobilen som en PC: Rediger dokumenter, vis presentasjoner eller foreta videosamtaler. 

XCover 6 Pro – den perfekte partner

Ute i felten er det ikke tid for trøbbel. Derfor har du Galaxy XCover 6 Pro – en enkel, letthåndterlig og robust mobil. Slitesterkt design i henhold til streng standard for å kunne brukes under krevende forhold utendørs, med støv, fuktighet og varierende temperaturer. Den kan håndteres med våte fingre og tynne hansker når det er nødvendig. Funksjonene er nærmest ubegrenset, med mulighet for å skanne varer, jobbe som på en PC med ekstra skjerm og kommunisere direkte med kollegene ved hjelp av et knappetrykk.

Samsung

¹ Galaxy Tab Active4 Pro er IP68-klassifisert. Basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. 

² MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av det amerikanske forsvaret for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Galaxy Tab Active4 Pro har gjennomført 22 av MIL-STD 810H-standardtestene. 

³ Dette er en separat test utført av Corning med LCD-materiale. Husk derfor at resultatene for Tab Active4 Pro kan være annerledes. 

⁴ Selges separat. 

⁵ Kontakt operatøren for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for modellen din. Alle modeller er kompatible med 5G-, 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement som kan medføre ekstra kostnader. 

⁶ Krever ruter for Wi-Fi 6. 

keyboard_arrow_up