Lenovo ThinkPad – Kraft som beveger seg

Lenovo har en lang tradisjon med å være først på banen. Med intens innovasjon og pålitelig kvalitet er ThinkPad laget for å vare. Lenovo fokuserer på prosessforbedring, ergonomi og brukbarhet, slik at du kan fokusere på jobben din. ThinkPad er også utviklet med sikker kjerne. Lenovo og Microsoft har samarbeidet tett for å utvikle PC-er med sikker kjerne og integrert maskinvare-, fastvare- og programvaresikkerhet.

KRAFTIGE MOBILE ARBEIDSSTASJONER

ThinkPad P14s / P16s er kraftige lette Ultrabook™ mobile arbeidsstasjoner for STEM-studenter som studerer for å bli ingeniører. ThinkPad P14s / P16s er perfekte for AutoCAD,

AutoCAD LT, CATIA, ALIAS og små Revit- eller Solidworks-modeller. ThinkPad P14s / P16s kjører CAD-applikasjonene dine hele dagen, enten du er på farten, hjemme eller på kontoret. Disse arbeidsstasjonene er designet med tanke på den ultimate portabilitet og ytelse, med siste Intel Core-prosessorer, profesjonell NVIDIA-grafikk og integrert X-Rite factory color calibration for enestående farge-nøyaktighet.

ThinkPad P14s / P16s kan møte de daglige omfattende behovene til studie- og opplæringsmiljøet, i tillegg til administrasjon av produksjonsanlegg. Den er kraftig nok til å håndtere byrden med de fleste inngangs-CAD-applikasjoner, men til en rimelig pris.

ThinkPad er bygget med en avansert pakke med ThinkShield-sikkerhetsfunksjoner og omfattende MIL-STD-testing for optimal holdbarhet. P14s og P16s beskytter deg fra alle vinkler – slik at studenter, ingeniører og designere får friheten til å være innovative når som helst og hvor som helst.

Up to Intel® Core™ i7 processor.

Ingen treff.
keyboard_arrow_up