Maksimal produktivitet med Galaxy Z Fold3 | Galaxy Z Flip3

Ubegrensede muligheter – unik design

Galaxy Z Flip3s ikoniske design og karakteristiske fleksibilitet åpner helt nye muligheter: På den ene side er Galaxy Z Flip3 så liten at den enkelt får plass i lommen når den er lukket, på den annen side er den nøyaktig like stor som en vanlig smarttelefon når den er åpen. Liten. Stor. Og helt unik.

Åpne for mer av alt

Galaxy Z Fold3 er en mobil – og et nettbrett. Med sine doble 120 Hz-skjermer åpner den for ubegrensede muligheter og maksimal produktivitet: Multitask i flere apper samtidig med Split View, slå opp mobilen i Flex Mode og få en laptop-lignende brukeropplevelse med optimaliserte apper. Ta notater under møtet med S Pen – eller se nyhetene på den 7,6″ store, brettbare skjermen. Opplevelsen blir betydelig større, men får likevel plass i et mobilformat.

Den fremre skjermen er større enn tidligere, slik at det skal være enkelt å styre, svare og se hva som skjer når telefonen er lukket. Og når du åpner opp til vår raskeste 6,7” skjerm på 120 Hz, får du en helt utrolig fingerspissfølelse.

Med Flex Mode kan den innerste skjermen dessuten holdes halvåpen, noe som ikke minst er smart når du tar bilder og vil finne den perfekte vinkelen. Med de tre kameraene er du klar for å ta bildene dine til neste nivå.

Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 er dessuten enda finere å se på, enda mer slitesterke og enda mer brukervennlige enn sine forgjengere. Slik at brettbart skal føles naturlig.

I esken

Hurtigveiledning, USB Type-C-kabel (vegg-adapter må kjøpes i tillegg), nål for å ta ut SIM-kort.

Ingen treff.
Samsung
keyboard_arrow_up