MEET ANYWHERE

Bransjeledende lyd- og videoløsninger for møter hvor som helst

Hybridarbeid fortsetter å øke i popularitet. Over to tredjedeler av de ansatte oppgir at de foretrekker en fleksibel arbeidsplass i Jabras undersøkelse (Hybrid Ways of Working 2021). Med 85% som mener at teknologi er viktig for å støtte opp en hybrid arbeidshverdag, er nå det rette tidspunktet for å oppgradere det hybride verktøysettet sitt. Nye Jabra Meet Anywhere og Meet Anywhere+ bundles kombinerer banebrytende video og verdensledende lyd i en lett og bærbar reiseveske. Åpne vesken og start et møte hvor som helst med Jabra PanaCast, Speak 750 og et bordstativ.

Møter har aldri vært enklere.

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast har tre 13 megapiksel-kameraer for 180° panorama 4K-dekning. Patentert sammenslåing av videobilder i sanntid sørger for at hver deltaker kommer tydelig frem og blir sett. Intelligent zoom inkluderer alle i samtalen automatisk, noe som optimaliserer skjermvisningen, og videokvaliteten.

Fungerer med alle ledende kommunikasjonsplattformer, med enkel plug-and-play tilkobling, for produktive møter hvor som helst.

Se hele bildet med Jabra PanaCast.

Jabra Speak 750

Designet for mer inkluderende samtaler, Jabra Speak 750 er en kompakt premium konferansehøyttaler med toveis full dupleks slik at begge sider blir hørt for en mer naturlig samtaleopplevelse. Enkel plug-and-play tilkobling til alle ledende kommunikasjonsplattformer, gir en sømløs møteopplevelse når som helst og hvor som helst. Microsoft Teams varianten har en dedikert Teams-knapp for rask og enkel tilkobling til Teams-møter.

Hør hele historien med Jabra Speak 750.

Bærbar profesjonalitet

Det er lettere enn noen gang å ha møter hvor som helst. Jabra Meet Anywhere og Meet Anywhere+ bundles kommer i en lett og holdbar reiseveske for å lagre alt på farten. Pakk ut og vær klar til å starte møter på et øyeblikk, med enkel plug-and-play tilkobling. Monter Jabra PanaCast på toppen av laptopen eller skjermen ved å bruke en justerbar monteringsbrakett. Meet Anywhere + bundle kommer med et ekstra bordstativ for å gjøre oppsettet enda mer fleksibelt.

Meet Anywhere og Meet Anywhere+, det eneste tilbehøret du trenger til dine møter.

Hva er inkludert:

  • Jabra PanaCast videoløsning: 180° panorama 4K synsfelt som inkluderer alle deltakere i bildet og sørger for at alle blir sett og kommer tydelig frem
  • Jabra Speak 750 konferansehøyttaler: krystallklar dupleks lyd for mere naturlige samtaleopplevelser
  • Jabra PanaCast bordstativ: gjør Jabra PanaCast om til en frittstående enhet
  • Lett og robust reiseveske for trygg oppbevaring

Skaff deg og din bedrift Jabra Meet Anywhere nå!

keyboard_arrow_up