Når samtalen betyr noe

Alle som kommuniserer med andre i arbeidshverdagen vet hvor viktig lydkvaliteten i samtaler og konferanser er.

Skal man gjennomføre kundemøter eller konferansemøter på best mulig måte kan man ikke ta til takke med lav kvalitet og dårlig brukeropplevelse. EPOS|Sennheiser er kjent for de fleste som prater mye med kunder eller har høy møtevirksomhet – enten det er på arbeidsplassen eller på farten. De leverer et bredt spekter av produkter som kjennetegnes ved:

  • eksepsjonell lyd
  • høy kvalitet med lang levetid
  • moderne skandinavisk design

Har du et utdatert hodesett som ble liggende igjen og støvet ned på kontoret under corona-pandemien? Vi har det nye hodesettet du trenger for returen på kontoret!

PS: akkurat nå får du opptil 20% avslag på utvalgte produkter (se produktene i bunnen)

Det kan være vanskelig å velge det beste headsettet for dine behov, spesielt med de mange forskjellige alternativene som er tilgjengelige i dag. Vi hjelper deg med å belyse de forskjellige alternativene.

Både på farten og på kontoret, gir ADAPT-serien et stort spektrum av best-i-klassen bærbare løsninger gjennom bruk av premium lydløsninger, som skaper god flyt i en fleksibel jobbhverdag med problemfri kompatibilitet mellom lydenheter.

Impact-serien er for deg som bryr deg om kvaliteten på samtalen. Sørg for utmerkede kundeopplevelser med en rekke førsteklasses lydverktøy for optimal komfort, enkel samtalehåndtering og rik, naturlig lyd. Pålitelige, intelligente teknologier filtrerer bort uønsket støy, forbedrer lyden og øker effektiviteten. Dersom 

du sitter i åpent landskap på jobb, og du ikke ønsker at innringere skal høre støy fra kontoret, så er hodesett fra Impact-serien noe for deg. Impact-serien er perfekt for deg som sitter i støyende miljø.

Vi hjelper deg og din bedrift med å finne hodesettene som passer best for dere. Ta gjerne en uforpliktet samtale med en av våre forhandlere!

Ingen treff.
Ingen treff.
keyboard_arrow_up