Kjøp nye Galaxy S22 nå!

Endelig er den her, nye Galaxy S22! Samsungs raskeste noensinne – med en 4 nm prosessor går alt raskere enn du noen gang har opplevd med en Samsung Galaxy


Større frihet. Flere muligheter

Kreativ. Kraftig. Produktiv. Nye Galaxy S22 Ultra setter en helt ny og høyere standard – din standard. Raskere og lengre batteritid.¹ Sammen med S Pen og en krystallklar og lyssterk skjerm, skyver den grensene for produktivitet og kreativitet. Og med et kamera som filmer og tar flotte bilder uansett lysforhold, kan du utforske, oppleve og dele din verden som aldri før. Alt i et stilrent design med nøye uttenkte detaljer som skaper en moderne og tidløs helhet.

Utviklet for å flytte grensene. Akkurat som deg.

Med Galaxy S22 og S22+ tar Samsung bilder og video til et helt nytt niv . Vi har skapt de beste forutsetningene for deg, slik at du får maksimalt ut av både dagen og natten. Den nye lysfølsomme sensoren gjør det umulige mulig. Alltid sylskarpt. Alltid med høy kvalitet. Nyt natten – ta bilder og videoer som en proff, også om natten. Utviklet for bruk døgnet rundt.

Holdbart design

Sømløse og myke overganger, sammen med de diskrete kameralinsene, gir mobilen et enhetlig og stilrent design som skiller seg ut. Skulle du være så uheldig å miste mobilen i bakken sørger Gorilla Glass Victus+, Samsungs sterkeste glass noensinne, og Armor Aluminium på baksiden for best mulig beskyttelse.

Kjøp nå hos din nærmeste Mobit-forhandler!

Ingen treff.
Samsung

1: Batteritiden kan variere avhengig av bruk.

keyboard_arrow_up