Nye Galaxy Tab S8

Nye Samsung Galaxy Tab S8 leverer optimalt for kreativitet, jobb og underholdning. Med 11″ og en skarp skjerm med tynn ramme opplever du film og serier livfullt og nyanserikt. Du som gamer blir mer enn fornøyd ettersom skjermen gir en oppslukende følelse – og oppdateringsfrekvensen på 120 Hz gjør gamingen rask og ultraresponsiv med minimal signalforsinkelse.


Superskarpt frontkamera

Det superskarpe frontkameraet med ultravidvinkel gjør det digitale møtet nesten virkeligere enn et fysisk. Vil du gjøre mange ting samtidig, deler du enkelt opp skjermen i flere vinduer, slik at du for eksempel kan chatte samtidig som du følger møtet. Nye medfølgende og oppgraderte S Pen er ikke bare en penn med lynrask respons til intuitive notater og skisser. Den er din pensel, din palett og et effektivt verktøy når du vil gjøre visjoner om til virkelighet. Er du vant til PC, kjenner du deg igjen takket være det anvendelige Book Cover Keyboard og tastaturet¹ med DeX-tilkobling. 

Jobb like effektivt hjemme

Samsung Galaxy Tab S8 er en fantastisk og praktisk arbeidsplass uansett hvor du befinner deg. Takket være den raskeste prosessoren noensinne i en Galaxy Tab og et nytt, anvendelig tastatur¹ med styreplate og DeX-modus, jobber du smidig og effektivt – uten avbrudd. 

Du får gjort mye samtidig ved å utnytte skjermens store flate og dele den opp i flere vinduer: Ta videomøter

og notater, se skisser og kommenter i chatten. Med Samsung DeX-modus til nettbrett kan du se åpne apper som transparente.

Ekte PC-følelse med avansert tastatur¹

Store, behagelige taster og en stor styreplate, bakgrunnslys og myk støtte til håndflaten gjør at arbeidet flyter lett. Det nye, avanserte og trådløse tastaturet har snarveier til appene du bruker og fungerer også til mobilen. Som et etui til Samsung Galaxy Tab S8 kan du stille det inn slik at du får den beste vinkelen til det du vil gjøre. 

Gjør mer med S Pen 

Nye, medfølgende S Pen gir en ultrarealistisk skrivefølelse med umiddelbar respons på skjermen. Samsung Notes er optimert for stor skjerm, slik at du kan utnytte hele landskapsmoduset til å tegne og notere – eller dele opp skjermen og jobbe simultant i ulike vinduer. Og du kan selvsagt gjøre luftkommandoen med S Pen, f.eks. bla mellom sider, kjøre presentasjoner på avstand – eller bruke den som selvutløser til kameraet. 

Sikker innenfra og ut

Samsung Galaxy Tab S8 er tynn og lett – perfekt å ha med seg overalt – og samtidig robust takket være New Armour Aluminium. Innholdet ditt er ment bare for deg, så du låser opp med ditt unike fingeravtrykk via fingeravtrykksleseren på siden. 

Ønsker du å leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Ingen treff.
Samsung

¹ Kjøpes separat. 

keyboard_arrow_up