Nye Galaxy Z Flip4 | Z Fold4 – Kjøp nå

Nå kan du kjøpe Galaxy Flip4 | Fold4. Det innovative brettbare designet er like karakteristisk som tidligere – men både Z Flip4 og Z Fold4 har fått en vesentlig oppdatering med enda mer gjennomtenkte detaljer. For eksempel er rammen rundt skjermen tynnere enn tidligere, det samme er selve hengselet. Begge modellene finnes i moderne, sofistikerte farger med en matt finish. Både Z Flip4 og Z Fold4 har fått mer kraft. Blant annet er de nå utstyrt med en optimalisert prosessor med den aller raskeste brikken i en Samsung Galaxy, på bare 4 nm, kraftfulle batterier og teknologi for hurtiglading.²

Nye kreative muligheter med FlexCam

Med Galaxy Z Flip4 er det som å ha et kamerastativ i lommen. FlexCam gjør det mulig å plassere mobilen hvor du vil – og løfte selfiene dine til et helt nytt nivå, der det er enkelt å finne den perfekte vinkelen. Du ser deg selv enten du velger det utvendige dobbeltkameraet eller selfiekameraet – på frontskjermen kan du forhåndsvise både filmer og bilder i miniatyr.

Enda mer ikonisk

Så liten – så episk. I likhet med sine forgjengere har nye Galaxy Z Flip4 et helt unikt design som er utrolig populært blant brukere verden over. Og det er lett å forstå hvorfor. Når telefonen er åpen får du følelsen av en fullformats 120 Hz-skjerm på 6,7″ med mye plass til alt du vil se og gjøre. Sammenbrettet blir den nesten halvparten så stor som en vanlig smarttelefon og får enkelt plass i lommen. Med andre ord: Du får det beste av to verdener. På den 1,9″ store frontskjermen får du dessuten oversikt over det viktigste.

Bedre batteri og hurtiglading

For at Galaxy Z Flip4 skal kunne holde tritt med deg hele dagen er batterikraften blitt økt og prosessoren optimalisert. Med et 10 % større batteri holder den opptil 3 timer lenger¹ enn forgjengeren. Z Flip4 har dessuten teknologi for 25 W hurtiglading, noe som gjør at du kan lade opptil 50 % på bare en halvtime.²

Neste nivå av produktivitet

Nye Galaxy Z Fold4 er utviklet for å gjøre den moderne måten å leve og jobbe på enklere. Sammenbrettet er den ikke større enn en vanlig smarttelefon, men ligger behagelig i hånden, med en frontskjerm på 6,2″. Og når du åpner til den 7,6” store innvendige skjermen får du et nettbrett, klart for alt du ønsker å se og gjøre. Begge skjermene er dessuten utstyrt med ultraresponsiv 120 Hz.

Kameraet har fått en skikkelig oppgradering: Den har gått fra 12 til 50 MP og har 3x Zoom og 30x Space Zoom. I tillegg er den utstyrt med

Nightography, noe som gjør at bildene og filmene dine vil holde imponerende høy kvalitet – også hvis du fotograferer i mørket. Videre er det enkelt å multitaske og ha opptil tre vinduer åpne samtidig, eller ha et videomøte med Z Fold4 oppslått i Flex Mode-stilling. Og notere det som blir sagt med den kompatible S Pen., som intuitivt omdanner håndskriften din til tekst.

Enda mer slitesterk

En sikker oppgradering: Både skjermen og utsiden til Galaxy Z Fold4 er blitt forsterket. Den innvendige skjermen er 10 % mer slitesterk enn tidligere, mens Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium gjør utsiden hele 12 % mer slitesterk. Og Samsung er fremdeles den eneste leverandøren med IPX8- klassifisering¹ av brettbare mobiler på markedet.

Samsung

1. Galaxy Z Fold4 er IPx8-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

2. Krever 25 W hurtiglader – er ikke inkludert, men kan kjøpes hos autoriserte forhandlere og på samsung.com.

keyboard_arrow_up