Nytt IT-utstyr til kontoret?

Modernisering av hjemmekontor har de siste 2 årene fått mye oppmerksomhet. Et stort antall arbeidsplasser har stått tomme under pandemien, kanskje på tide å modernisere kontoret?


Teknologiutviklingen skjer raskt, og ved bruk av hjemmekontor i 2 år har utstyret på kontoret blitt «gammelt nytt». Mobit merker en økning av bedrifter som ønsker å oppgradere IT-utstyret på arbeidsplassen for de ansatte.

Art no: 4R9J8EA

HP Elitebook 840 G8

HP EliteBook 840 er bygget for måten du arbeider på, og gir deg en ny AI-basert lydopplevelse. Den svært lette og tynne bedrifts-PC-en har en total skjermflate på 85 prosent, samt et tastatur som er stille og komfortabelt å jobbe på. Denne PCen er perfekt å bære med seg til og fra kontoret.

HP E27u G4 – passer perfekt sammen med Elitebook

Få en forbedret visningsopplevelse og få mest mulig ut av skrivebordsområdet ved å lade PC-en med en enkel USB-C®-kabel rett fra skjermen. Jobb komfortabelt hele dagen på HP E27u G4 QHD USB-C-skjermen som har optimalisert ergonomi, HP Eye Ease og Quad HD-oppløsning. Passer perfekt sammen med Elitebook på kontoret.

Art no: 189T3AA

Test ut god ergonomi – gratis

Når vi allerede snakker om ergonomi kommer Mousetrapper inn i bildet. Hvorfor Mousetrapper? Mousetrapper er musealternativet som forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus. Den sentrerte plasseringen til Mousetrapper foran tastaturet gir en god ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen og hendene nær tastaturet. Test ut mousetrapper gratis i dag!

Ved åpent kontorlandskap kreves et godt headset

«Over-ear» headsett, med støydempende ANC og 2 Bluetooth tilkoblinger som du enkelt veksler mellom. Hold fokus i et travelt, åpent kontorlandskap med ADAPT 360, som gir aktiv støydemping som reduserer bakgrunnsstøy, og øker produktiviteten mens du er på farten. ADAPT 360 sikrer tydelige forretningssamtaler med en løsning som er optimalisert for UC (unified communications), og veksler enkelt mellom enheter mens du multitasker. Psst: Adapt 360 har 39 timers taletid.

Sitter du på lukket kontor?

Da kan en høyttalertelefon være gunstig å ha. EPOS Expand SP 30T er en bærbar trådløs høyttalertelefon for konferansesamtaler opptil 8 personer. Du får eksepsjonell lydytelse med EPOS|Sennheiser sin anerkjente lydkvalitet via Bluetooth® eller USB-C. SP 30 kan både brukes som en permanent konferanseromsløsning eller som et mobilt konferanserom.

Nyhet: Se nye EPOS Expand 40

Eie eller leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Ingen treff.
keyboard_arrow_up