Rally Bar – Alt-i-ett videoplanke for mellomstore og store rom

Rally Bar leverer en kraftig alt-i-ett videokonferanse opplevelse, med strålende optikk, automatisert PTZ og høy ytelseslyd for mellomstore møterom. Med Rally Bar kan videomøter fremstå like naturlig og produktiv som face-to-face samarbeid.

Plugg inn og bruk Rally Bar med hvilken som helst PC eller Mac, eller bruk den innebygde Android Appliance for å kjøre Zoom, Teams eller Pexip direkte på enheten. Rally Bar har et 4K Kamera med optisk zoom, kraftige høyttalere med lav forvrengning og et avansert mikrofonsystem for å skape møteopplevelser som høres like bra ut som de ser ut. Et dedikert AI-kamera forsterker RightSight auto-framing og gir innsikt i rombruk direkte til Logitech Sync-dashbordet. Oppgrader videosamarbeidet ditt med Rally Bar.

Logitech Rally Bar setter en ny standard for videomøter i mellomstore rom, med utvidelsesalternativer for større grupper og innstillinger. Det er utrolig enkelt å bruke, administrere og distribuere i stor skala, og leverer video og lyd i kinokvalitet i en elegant alt-i-ett-formfaktor.

Holder fokuset

Med hjelp av kunstig intelligens og motorisert PTZ tilpasser Rally Bar seg møtedynamikken og holder kameraet på handlingen.

Gode samtaler starter her

Auto-balanser høye og lave stemmer – mens uønsket støy undertrykkes – med AI-basert RightSound™-teknologi som forbedrer seg over tid.

Høres fantastisk ut

Rally Bars avanserte lydteknikk gir kraftig, fyldig lyd og sørger for at hver stemme blir tydelig hørt.

Sørg for rene, trygge installasjoner med sikker kabeloppbevaring og minimal kabling.

Ingen treff.
Logitech
keyboard_arrow_up