Førsteklasses alt-i-ett video-bar for små rom

Rally Bar Mini er oppgraderingen din bedrift trenger til det lille møterommet. Rally Bar Mini er en førsteklasses alt-i-ett videoplanke for små rom. Ikke bare ser den bra ut, men den har knivskarp video, enestående farger og dekker hele rommet. Rally Bar Mini gir møtet ditt kvalitet av ypperste klasse.

Plugg inn og bruk Rally Bar Mini med hvilken som helst PC eller Mac, eller bruk den innebygde Android Appliance for å kjøre Zoom, Teams eller andre videkonferanseprogram direkte på enheten.

Rally Bar Mini leverer like bra kvalitet som større videobarer. Video-baren har lyd og video som i et studio, og ytelse med AI-funksjonalitet (kunstig intelligens). Rally Bar Mini er tvert gjennom fantastisk!

Rally Bar Mini har et 4K Kamera med digital zoom, kraftige høyttalere med lav forvrengning og et avansert mikrofonsystem for å skape møteopplevelser som høres like bra ut som de ser ut. Oppgrader videosamarbeidet ditt med Rally Bar Mini.

Holder fokuset

Ved å bruke AI, menneskelig oppfatning og motorisert panorering og vinkling, tilpasser Rally Bar Mini seg møtedynamikken og holder kameraet på handlingen.

Gode samtaler starter her

Auto-balanser høye og lave stemmer – mens uønsket støy undertrykkes – med AI-basert RightSound™-teknologi som forbedrer seg over tid.

Høres fantastisk ut

Rally Bar Minis avanserte lydteknikk gir fyldig, naturlig lyd og sørger for at hver stemme blir tydelig hørt.

Dette diagrammet er ikke en eksakt kopi av innsiden til Rally Bar Mini. Fargen er brukt for å fremheve funksjoner.

Sørg for rene, trygge installasjoner med sikker kabeloppbevaring og minimal kabling.

Ingen treff.
Logitech
keyboard_arrow_up