Tilbake til kontoret?

Etter 2 år på hjemmekontor begynner vi å se enden av tunellen. Stadig flere returnerer til kontoret, samtidig som at mange bedrifter har valgt å satse på en hybridløsning i fremtiden. Noen synes det er fint å returnere til den sosiale arbeidsplassen, mens andre synes det er litt «skummelt».

Det er ingen løgn at hjemmekontor kan være behagelig, men hva gjør det med samarbeidet mellom kollegaer og samarbeidspartnere? Vi mener Microsoft Teams møter funker bra, men vi mener også at ingenting er som en god gammeldags brainstorming på møterommet.

Utstyret på kontoret utgått på dato?

Endelig kommer flere tilbake til kontoret og børster støv av PCen og tastaturet, men er egentlig IT-utstyret på kontoret ditt oppdatert? Samtidig som at pandemien har herjet i 2 år med svært mange på hjemmekontor, så har IT-utstyret stått stille på kontoret. Kanskje på tide å oppgradere PC-skjermen? Er møterommet utdatert? Er webkameraet blitt litt gammelt? Vi har alt du trenger for å komme tilbake til et oppdatert kontor.

Doble skjermbredden

Se mer i minste detalj på denne super-skjermen til Samsung. Dual QHD gir større dybde i hver detalj og dermed en utrolig realistisk bildekvalitet. Denne brede skjermen kan splittes til to skjermer for enkel multitasking på en og samme skjerm.

God samtalekvalitet

Gode resultater krever enestående samtaleytelse. Jabra tok samtaleytelsen til verdensledende Evolve Series og gjorde den enda bedre ved å bygge inn tre strategisk plasserte, kraftige profesjonelle mikrofoner, og legge til et avansert digitalt brikkesett og den nyeste signalbehandlingsteknologien. Resultatet er enestående samtalekvalitet, hver eneste gang.

Klart og tydelig bilde

Jabra PanaCast 20 er en førsteklasses bærbar enhet utviklet for intelligent personlig videokonferanse. Den har kraftig innebygd kunstig intelligens, og gjengir perfekte bilder gjennom lysoptimalisering, intelligent zoom og Jabra sitt unike bilde-i-bilde-modus.

Trådløst tilbehør

MK540 Advanced fra Logitech er et lett gjenkjennelig tastatursett som er utviklet for presisjon, komfort og pålitelighet. Tastaturet i full størrelse har taster med kjent utforming, størrelse og virkemåte – optimalisert for presisjon og støyreduksjon. Den avrundede musen for høyre- og venstrehendte er utformet slik at den ligger behagelig i begge hender.

Ønsker du å leie?

Alle produkter som kjøpes hos Mobit kan leies. Vi tilbyr gunstig leieavtale sammen med vår finansieringspartner. Snakk med oss om dine behov, slik at vi kan sette sammen en riktig pakke til din bedrift.

Ingen treff.
Logitech
Samsung
keyboard_arrow_up